Την εκτη νίκη τους πανηγύρισαν η ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ BY PwC η οποία επικράτησε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι των Campanas με 49-65. 

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το ξεκίνημα του αγώνα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στο σκορ. Οι Campanas, ήταν στα… σημεία καλύτεροι κι έκλεισαν το δεκάλεπτο στο συν 3 18-15. Ο Φλέσσας έβαλε 8 πόντους,ο Μπιλιας 6π, ενώ για τους φιλεξενούμενους ξεχωρισε ο πρώτος σκορερ για την πρώτη περίοδο Μπαντακούδης με 7 πόντους.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Campanas , άρχισαν να το βλέπουν… βαρέλι από την περίμετρο. Με τον Κουτρη να βάζει 4 τρίποντα σε εκείνο το διάστημα. Για τους γηπεδουχους 2 ειχε ο Μπαντακούδης 4 ο Λουλούδης και 4 ο Καραγιαννίδης γ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Χαβαλενθια ήταν καταιγιστική. Στην εξίσωση για τους «γηπεδουχους» μπήκε ο Καραγιαννιδης (2) , Κουσαντας (3) και τεράστια εμφάνιση εκανε ο Λουλούδης με 9 ποντους και Μπαντακούδης με 7. Για τους γηπεδοχους πολυ καλη εμφανιση ειχε ο Κουτρης με 5 ποντους

Στην τελευταία περίοδο και με την διαφορά σε τόσο υψηλά επίπεδα οι δύο ομάδες χαλάρωσαν το παιχνίδι τους και άρχισαν να δοκιμάζουν διάφορα πραγματάκια ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το τελικό, 49-65, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού η Χαβαλένθια από το τριτο δεκάλεπτο και μετά πάτησε το γκάζι. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Λουλούδης με 19 πόντους , 7 ριμπάουντ και 5 ασσιστ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κούτρης με 20 πόντους και 2 κλεψίματα.

Παίκτης Κλειδί: Ο Μπαντακούδης με 22 πόντους και 15 Efficiency.

Που κρίθηκε: Στο οργανωτικό πνευμα του Λουλούδη.