Για την 10η στάση της South West Atlasleague το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό οι Greek Bricks υποδέχτηκαν την Ποσειδωνία , με τη δεύτερη να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και δείχνοντας αντοχές κατέκτησε το όγδοο ροζ φύλλο παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία !

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά εκτελώντας από τα 6.75. Ο Ζάγκας είχε εννέα πόντους με τρία τρίποντα, με τον Σμάγκιν να προσθέτει τέσσερις και τον Θύμιο τρεις και με την άμυνα τους άκρως αποτελεσματική (δέχτηκαν μόλις επτά - Ριζάς 4) προηγήθηκαν με 7-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Με το ίδιο στυλ και πολούς πρωταγωνιστές η Ποσειδωνία διεύρυνε το προβάδισμα. Ο Καραβάκης είχε πέντε πόντους, ο Σμάγκιν τέσσερις και ο Θύμιος ένα ακόμα τρίποντο και παρά τις ενέργειες των Λάζιτς, Δημητρακόπουλου και Ριζά (από 4π) έκλεισε το πρώτο μέρος με διψήφια διαφορά (21-34).

Η παρέα του Νοβάρα διατήρησε την πρωτοπορία και μετά την ανάπαυλα. Σμάγκιν με έξι, Ζάγκας με πέντε και Ρέπας με τέσσερις είχαν τον πρώτο ρόλο απέναντι στους Λάζιτς (10), Καρούσο (7) και Λιάκα (4) με τους Bricks να μειώνουν σε 44-52 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία είχαμε μεγάλες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν το γήπεδο και έφεραν τα πάνω κάτω ! Με τα τρίποντα των Καρούσου (6) και Ριζά (3) και το τρεχαλητό των Λάζιτς και Δημητρακόπουλου (από 4π) ανέτρεψαν το σκηνικό και προσπέρασαν δίνοντας δραματικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Ωστόσο ο Σμάγκιν (5), με τους Καραβάκη και Μεϊδάνη κράτησαν το "οχυρό" της Ποσειδωνίας , που χάρη στην εμπειρία και τη σωστή διαχείριση πήρε το "διπλό", με το τελικό 65-68 !

Mvp με double double ο Ανδρέας Σμάγκιν. Είχε 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο αλλά και 10 λάθη. Παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Αλέξανδρος Ζάγκας με 16 πόντους (4/6 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 2 ασιστ κι 1 κλέψιμο.

Καλύτερος για τους ηττημένους ο Λούκα Λάζιτς με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην εμπειρία των νικητών που διαχειρίστηκαν σωστά την πίεση που τους έβαλαν στο τέλος οι αντίπαλοι τους.