Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι KAVLANTA HAWKS επικράτησαν με 79-76 της DEPORTIVO FALIRO.

Με τους Μαρούσο και Παγώνη κατάφεραν να κάνουν το 0-5 αλλά ο Αραβανής σκόραρε τρίποντο για να μειώσει. Ο Ξενάκης μείωσε ξανά ενώ ο Αραβανής με νέο τρίποντο έκανε το 8-9. Μάλιστα ο Λαδάς ισοφάρισε για το 10-10. Με το σκορ στην ισοπαλία ο Ράβας με 5 πόντους έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Παγώνης με τον Κριεκούκη όμως έκαναν το 17-18. Με τους Λαδά, Ράβα και Κρομμύδα οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι με 23-19.

Ο Μπίμπας σκόραρε τρίποντο αλλά οι Μανώλης και Βασιλόπουλος απάντησαν. Μάλιστα με τους Βασιλόπουλο, Μανώλη και Καραμούζα η διαφορά πήγε στους 9. Ο Μπίμπας σκόραρε ξανά τρίποντο αλλά ο Χαλίμος απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Με τον Μπίμπα σε νέο τρίποντο έγινε το 37-32 αλλά ο Καραμούζας με 5 πόντους αύξησε τη διαφορά. Ο Κριεκούκης μείωσε ξανά με τρίποντο για το 42-35.

Με τρίποντο του Παγώνη και καλάθι του Μαρούσου η διαφορά έπεσε στους 2. Ο Ξενάκης σκόραρε 4 πόντους αλλά με σερί από Μπίμπα και Κριεκούκη που σκόραραν από ένα τρίποντο και έμμεσο τρίποντο του 2ου η DEPORTIVO πέρασε μπροστά με 8. Ο Βασιλόπουλος σκόραρε τρίποντο ενώ ο Καραμούζας με τον ίδιο τρόπο έκανε το 56-58. Ο Κριεκούκης με 2/2 βολές και ο Μπίμπας έκαναν το 56-62 για να μειώσουν οι Βασιλόπουλος και Παπαδάκος.

Το ματς ήταν ντέρμπι και στην αρχή της 4ης περιόδου. Ο Βασιλόπουλος σκόραρε ξανά αλλά οι Κακαλέτρης και Μπουρβάνης απάντησαν. Ο Μπίμπας με τρίποντο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για να μειώσει ο Καραμούζας από κοντά. Νέο καλάθι του Μαρούσου για το 69-72. Οι Βασιλόπουλος και Ράβας όμως με 2 τρίποντα έδωσαν προβάδισμα στα Γεράκια. Ο Μπουρβάνης μείωσε αλλά νέο τρίποντο από τον Καραμούζα και 1 βολή του ράβα έκαναν το +5. Ο Κριεκούκης μείωσε στο τέλος με 2 βολές.

MVP της αναμέτρησης ο Βασιλόπουλος με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Κριεκούκης είχε 24 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στα 2 μεγάλα τρίποντα των Βασιλόπουλου και Ράβα που έφεραν τούμπα το ματς.