Για τη 10η στάση της South West Atlasleague η Παρτουζάν υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου τους μόλις έξι διαθέσιμους VIP by Arriantique και κάνοντας μια πειστική εμφάνιση άγγιξε την κατοστάρα μένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την εκκίνηση τις προθέσεις τους . Έτρεξαν το γήπεδο και με τον Παπανικολάου να πυροβολεί από μακριά με εννέα πόντους και τρία τρίποντα παρέα με τους Πανούσκο (6) και Γιαννούδη (4) έκαναν ένα απίθανο 18-2. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν περιστασιακά με τον Αποσκίτη (4), για το 21-6 των πρώτων δέκα λεπτών.

H ομάδα του Κρητικού συνέχισε στο ίδιο up tempo κια στη δεύτερη περίοδο. Ο Λαζαρίδης είχε 8 πόντους, με τους Γκόγκα, Δούρο και Παπανικολάου να συνεισφέρουν από πέντε έκαστος, με τον Αποσκίτη (5) να παραμένει η μόνη απειλή για το καλάθι από την άλλη πλευρά, με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο 48-13 στο ημίχρονο.

Ίδια η εικόνα και μετά τη διακοπή. Παπανικαλάου με 8 και Δούρος με 6 διεύρυναν περαιτέρω την απόσταση , με τους Αποσκίτη (7), Β. Παπαδόπουλο (3) και Κουμπούρα (2) να απαντούν σε κάποια σημεια του τρίτου δεκαλέπτου που ολοκληρώθηκε στο 77-25.

Στα τελευταία δέκα διαδικαστικά λεπτά Πανούσκος (6), Παπανικολάου και Γιαννούδης (από 4π) έδειξαν οι πιο δραστήριοι των Παρτουζάνων , με τους Παπαδάκη (9) και Αποσκίτη (6) να βρίσκουν χώρους για τους VIP . Η αναμέτρηση έκλεισε με το θριαμβευτικό 99-40 για την Παρτουζάν .

Mvp ήταν με double double ο Αργύρης Παπανικολάου, με 26 πόντους (4/6τρ), 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί , επίσης με double figures o Σταύρος Πανούσκος με 16 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Αποσκίτης με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο βάθος του ρόστερ και την ποιότητα των νικητών.