Το Rainbow μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι της 10ης αγωνιστική της North East Atlasleague απέναντι στους Κλειούς Warriors και έκλεισε το 2023 στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Και πως να χάσεις το ματς όταν έχεις μια μαγική τριάδα (Ράνης, Μανίκας και Ακρίβος) περιφερειακών σε μεγάλη μέρα ; Ακρίβος (8) και Ράνης (6) έτρεξαν εξαρχής, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν χάρη στα τρίποντα των Αρτινού (4), Αγγελόπουλου και Φώτογλου (από 3) στα πρώτα δέκα λεπτά που έκλεισαν με το σκορ στο 19-14.

Μετά το 23-20 οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα 12-0. Ο Ακρίβος (11) έτρεχε ασταμάτηττα με τον Μανίκα να σκόραρει (7) πέρα από το να μοιράζει ασιστ. Οι Κλειούς έμειναν πίσω στο σκορ καθώς σκόραραν μόλις 10 πόντους (Φώτογλου και Βύνιος από 1 τρίποντο) με το ημίχρονο να τελειώνει με 41-24.

Μετά την ανάπαυλα ακολούθησε η .. καταιγίδα των παικτών του Παπαδήμα ! Με τους Ζάβρα (6) και Δήμα (4) να συνδράμουν αποτελεσματικά το έργο των Ράνη (10) και Ακρίβου (9) και σερί 17-0 τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Από την άλλη πλευρά αντέδρασε μόνο ο Νακόπουλος (5) με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με double score (72-36).

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι έριξαν στροφές, με τον Αγγελόπουλο να σκοράρει οκτώ πόντους για τους "Πολεμιστές" δίχως να αλλάζει κάτι, με το "Ουράνιο Τόξο" να πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη με το τελικό 83-48 !

Mvp με triple double figures o απολαυστικός Μανώλης Ράνης. Είχε 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και ασίστ, καθώς και 4 κλεψίματα αλλά και 3 λάθη.Key player ήταν ο βομβαρδιστής Άρης Ακρίβος. Σκόραρε 32 πόντους μαζί με 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 6 κλεψίματα και 3 λάθη. Άξιος μνείας και ο Σωτήρης Μανίκας που έχασε για ένα ριμπάουντ το triple double. Είχε 12 πόντους, 9 "σκουπίδια", 13 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Δρόσος με 6 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα , 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στην απόδοση των νικητών μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.