Για τη δέκατη πράξη της North East Atlasleague το Risko υποδέχτηκε στο παραδοσιακό ντέρμπι τη Καισαριανής τον Οιωνό Celtics με τους δεύτερους να κερδίζουν χάρη σε ένα ξέσπασμα στην τελική ευθεία! 

Αρχικά οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι. Οι γηπεδούχοι με τους Μπονάτσο (10) , Γρυπάρη (5) και Στρατηγαρέα (5) απάντησαν στη δραστηριότητα των Χατζημωράκη, Καρνέση ( από 4) και το τρίποντο του Α. Ζαφειροπούλου και προηγήθηκαν με 19-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα ντέρμπι και στη συνέχεια. Το προβάδισμα άλλαξε κάμποσες φορές, με τους Θεοδώρου (6), Μπονάτσο (5) και Γρυπάρη (4) να έχουν τον πρώτο λόγο για το Risko, με τους "Κέλτες" να ακολουθούν κατά πόδας χάρη στους Κουναλάκη (8) και Χατζημωράκη (6), με το ημίχρονο να κλείνει στο 36-35.

Το μπρα ντε φερ διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα. Με τον Γρυπάρη να δείχνει ασταμάτητος με 11 πόντους οι παίκτες του Χατζηκυριάκου είχαν όλες τις απαντήσεις απέναντι στον Α. Ζαφειροπούλο (6) και με επιμέρους 9-2 πήραν το προβάδισμα με 55-52 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία ωστόσο λεπτά ανήκαν στο συγκρότημα του Ρενιέρη. Κουναλάκης με δέκα και Καρνέσης με έξι πρωταγωνίστησαν σε ένα επιμέρους 18-2 που μετέτρεψε το 60-55 σε 62-73 . Με τη διαφορά σε διψήφια τιμή και την άμμο στην κλεψύδρα να λιγοστεύει  ο Οιωνός πηρε το ροζ φύλλο με το τελικό 65-75. 

Mvp αναδείχθηκε ο Τάσος Χατζημωράκης με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 λάθη. Κey player ήταν ο Μανώλης Κουναλάκης που κατέγραψε 21 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα και 6 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σπύρος Μπονάτσος έχοντας 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο "θέλω" των νικητών στα τελευταία λεπτά