Οι K9 επικράτησαν 63-49 των Campanas, για την 11η αγωνιστική στην North East της Atlas League.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει το 2023, καθώς πανηγύρισαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους κι ανέβηκαν στο 9-1! Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία για τους αντιπάλους τους, οι οποίοι παραμένoυν η μοναδική ομάδα δίχως νίκη (0-10).

Ο αγώνας στην πρώτη περίοδο ήταν αρκετά αμφίρροπος, με τους Campanas να προβάλουν σθεναρή αντίσταση και να δυσκολεύουν τους K9. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, μπήκε στο παρκέ ο αργοπορημένος, Μυλωνάς κι εκεί η εικόνα άλλαξε πλήρως. Ο γκαρντ των Κ9 πάτησε γκάζι και «τράβηξε» μαζί του και τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να «τρέξουν» επιμέρους 26-3, «εκτοξεύοντας» τη διαφορά στο +24 (36-12), με τον ίδιο να σημειώνει 11 πόντους το συγκεκριμένο διάστημα. 

Οι Campanas έδειξαν κάποια σημάδια «ζωής» όταν με σερί 8-0, μείωσαν σε 24-41, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά τους K9, οι οποίοι προηγήθηκαν με 61-35. Με τα πάντα να έχουν κριθεί οι τυπικά γηπεδούχοι έκαναν την προσπάθεια τους για να μειώσουν τη διαφορά κι έκλεισαν το ματς με επιμέρους 14-2.  

Player of the Game: Ο Άγγελος Μυλωνάς έφτασε αργοπορημένος στο γήπεδο, αλλά όταν πάτησε παρκέ, ανέβασε ταχύτητα τους Κ9. Σημείωσε 11 πόντους στην καθοριστική δεύτερη περίοδο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 27-7 υπέρ της ομάδας του. Συνολικά είχε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, χωρίς να υποπέσει σε λάθος σε 24 λεπτά.

Παίκτης «κλειδί» ο Παναγιώτης Τσιβράς, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ συνέβαλε και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού. Τελείωσε το ματς με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 32 λεπτά. 

Που κρίθηκε: Στην ανωτερότητα των Κ9, οι οποίοι χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη. Ο Μυλωνάς πάτησε γκάζι, οι συμπαίκτες του ακολούθησαν και τα πράγματα έγιναν πολύ απλά για τους νικητές.