Στο φινάλε του πρώτου γύρου της North East Atlasleague οι Chavaliers by Kave Home υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή τον Οιωνό Celtics σε ένα all time classic ντέρμπι της διοργάνωσης, με τους πρώτους να χαμογελούν στο τέλος φτάνοντας τις έξι νίκες στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Μετά το αρχικό 5-6 οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, καθώς σκόραραν αρκετοί (Σαμπάνης 4, Κουναλάκης 3 και JJ,.Xατζημωράκης και Ν. Ζαφειρόπουλος από ένα καλάθι) και προηγήθηκαν με 7-13. Οι αντίπαλοι τους μείωσαν με τους Ντάση και Τριανταφύλλου (από 4π) , για το 9-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι ρόλοι άλλαξαν στη συνέχεια. Οι Chavaliers ισορρόπησαν γρήγορα καθώς ανέλαβαν δράση οι Λογοθέτης (7π), Τζιγκουνάκης (5), Γεωργικόπουλος (4) και Τριανταφύλλου (3) κυρώς από τα 6.75. Στο ίδιο διάστημα οι "Κέλτες" είχαν μόνο τον Χατζημωράκη ενεργό με επτά πόντους με συνέπεια το 29-22 στο ημίχρονο.

Ντέρμπι εως εσχάτων επιφύλλασε το δεύτερο μέρος ! Ο Κουναλάκης ανέβασε την απόδοση του με πέντε πόντους για το συγκρότημα του Ρενιέρη, με το παιχνίδι να μην έχει επιθετικό ρυθμό αμφότερα. Ωστόσο οι Chavs κράτησαν το μίνιμουμ προβάδισμα χάρη στον Τζιγκουνάκη, για το 37-36 στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Ακόμα πιο δραματικό ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, με τις ομάδες να σκοράρουν με αίτηση και..χαρτόσημο. Ο Κορόμηλος είχε 4 πόντους για τους γηπεδούχους, που με κρίσιμο τρίποντο του Γεωργικόπουλου έκαναν το 44-41. Ο JJ (4π) μείωσε στον πόντο και αυτό ήταν το τελικό σκορ (44-43) καθώς ο Χατζημωράκης αστόχησε στην τελευταία προσπάθεια !

Mvp αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Λογοθέτης έχοντας 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Άγγελος "Σβεν" Τζιγκουνάκης με 9 πόντους , 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Τάσος Χατζημωράκης που μέτρησε 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στην άμυνα των ομάδων.