Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για τη Deportivo Faliro το απόγευμα της Κυριακής όταν και φιλοξενήθηκε στο Ίλιον από τους Deflections στο πλαίσιο της τελευταίας πράξης του πρώτου γύρου, μια νίκη που τη φέρνει στην πρώτη θέση στην τριπλή ισοβαθμία με Ποσειδώνια και Partouzan. 

Οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με το πόδι κολλημένο στο γκάζι αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι βασίστηκαν στους Γιοβάνη (5), Στ.Νικολαΐδη (5) και τα τρίποντα των Σκοπελίτη και Θ. Νικολαΐδη, ενώ οι αντίπαλοι τους απαντούσαν με τον ίδιο τρόπο με την τετράδα των  Παγώνη (9), Γρηγοράκου, Αναγνώστη ( από 6π) και Κριεκούκη (5) και προηγήθηκαν με 20-26 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Deportivistas κράτησαν το ίδιο τέμπο πυροβολώντας από κάθε θέση και απόσταση. Παγώνης, Κριεκούκης, Αναγνώστης και Αντωνουσάκης πρόσφεραν από 4 πόντους με τη διαφορά να παίρνει διψήφια τιμή με τους Τσαμαντάκη (6) και Θ.Νικολαΐδη να σημαδεύουν σωστά από τα 6.75 , για το 37-50 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι Deflections αντέδρασαν. Σκοπελίτης με 10 και Πάλλας με 7 έφεραν το ματς στο 56-58 όμως οι Φαληριώτες με τα τρίποντα του Παγώνη (9π) και την ενέργεια που έβγαλε ο Αναγνώστης (6) με σερί 10-0 ξέφυγαν με 58-71 στο τριαντάλεπτο.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν με επιμέρους 2-13 και δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση σκοράροντας ένα σωρό τρίποντα με τους Παγώνη (8), Κριεκούκη (5), Θεοδωρόπουλο, Αντωνουσάκη και Μαρινάκη ( από 3) ενώ ο Γιοβανης με τέσσερις  από την αντίπερα όχθη και το τρίποντο από τη σέντρα του Τσαφαντάκη διαμόρφωσαν με τη λήξη το τελικό 69-95.

Mvp με 30 πόντους  (7/13τρ) αναδείχθηκε ο Γεράσιμος Παγώνης, που είχε και 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα. Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures o Ανδρέας Γιοβάνης με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί με double double ήταν ο Ανέστης Κριεκούκης που μέτρησε 19 πόντους, 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην ταχύτητα , την ποιότητα και τα τρίποντα των νικητών!