Την τέταρτη του νίκη στο κλείσιμο του πρώτου γύρους της North East Atlas League πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου στην Καισαριανή ο Φωκιανός υποδεχόμενος το Risko, εμφανίζοντας το καλό του πρόσωπο χάρη στην παρουσία του σούπερ Μπάζιου !

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας στο σκορ. για τους γηπεδούχους καλό ξεκίνημα είχαν οι Μπάζιος (6) και Καρακατσάνης (4), ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στα τρίποντα από τους Βασσάλο, Στρατηγαρέα (από 4π), Μπονάτσο και Στερμάσι (από 3) για το ισόπαλο 14-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο Φωκιανός έφτασε σε διψήφια διαφορά με επιμέρουςε 12-1 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, με τους Μπάζιο (6), Δημητριάδη (4) και Μεσεδάκη (3), με το Ρίσκο να απαντά και πάλι με το μακρινό σουτ μαζεύοντας την κατάσταση. Μπονάτσος (7) και Βρυώνης (3) συνετέλεσαν σε επιμέρους 9-1 , με το σκορ να είναι στο 27-24 στη μέση της διαδρομής.

Η παρέα του Τσιώτση έφτασε γρήγορα σε διψήφια απόσταση μετά την ανάπαυλα. Ο Μπάζιος (10) ήταν ανίκητος κοντά στο καλάθι και με τη συνέργεια των Μεσεδάκη (8), Δημητριάδη και Τζουρτού (από 3) το ματς πήγε στο +14. Στην αντίπερα όχθη ο Βασσάλος είχε 9 πόντους και ο Βρυώνης 4 μειώνοντας σε 52-41 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Το συγκρότημα του Χατζηκυριάκου επιχείρησε να ανατρέψει το σκηνικό στην τελική ευθεία. Με ένα γρήγορο 7-0 έφερε την αναμέτρηση στον πόντο , χάρη στον Μπονάτσο (9) αλλά και τον Στρατηγαρέα (4), όμως στα κρίσιμα σημεία μίλησε ο Καρακατσάνης. Με έξι προσωπικούς πόντους αλλά και τα τρίποντα από τους Τζουρτό και Δημητριάδη ο Φωκιανός πήρε διαφορές έξι πόντων και με την καλή διαχείριση πήρε το ροζ φύλλο με το τελικό 67-61 !

Mvp ποιός άλλος από τον Παναγιώτη Μπάζιο ; Είχε double twenty και 24 πόντους, 22 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ ! για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Σπύρος Μπονάτσος με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Τάσος Καρακατσάνης που μέτρησε 14 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Στις πιο πολλές λύσεις των νικητών και φυσικά στην κυριοαρχική παρουσία του Μπάζιου.