Για την 11η αγωνιστική της North East Atlas League η Χαβαλένθια by PwC υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή το Rainbow με το δεύτερο να ανεβάζει την απόδοση του μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και να φτάνει σε μια ευρεία νίκη κλείνοντας τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι ομάδες έτρεξαν παρέα και πολύ στην πρώτη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι με το γνώριμο τους παιχνίδι έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα με την τριπλέτα των Ράνη (9), Ακρίβου (6) και Μονου (5) να διακρίνεται αποκτώντας διψήφια απόσταση . Ωστόσο οι αντίπαλοι τους δεν τα παράτησαν και με τον ασταμάτητο Μπαντουκούδη (15π) αλλά και τον Λουλούδη (7) με σερί 10-0 μείωσαν στο καλάθι (23-25) στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Το Rainbow συνέχισε το τρέξιμο και στη δεύτερη περίοδο. Με επιμέρους 12-3 με τους Μπάλα (9) και Ζάβρα (7) να αναλαμβάνουν καθήκοντα οδηγών πήγαν γρήγορα σε διψήφια απόσταση που κράτησανπαρά τις ενέργειες του Γ. Καραγιαννίδη (5π) με το ημίχρονο να τελειώνει με 32-46.

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι απογειώθηκαν. Με σερί 10-0 και τον Alla (12π) άκρως αποτελεσματικό , αλλά και τα τρίποντα του Ακρίβου (8) προηγήθηκαν με +20. από την άλλη πλευρά μόνο οι Λουλούδης (5) και Μπαντουκούδης (4) απειλούσαν σταθερά χωρίς όμως να μπορούν να ακολουθήσουν το τέμπο, με συνέπεια το 49-71 στο τριαντάλεπτο.

Ένα νέο 18-0 των παικτών του Παπαδήμα απλοποίησε περαιτέρω την κατάσταση στο τέταρτο δεκάλεπτο. Υπεύθυνοι γι αυτό ήταν οι Alla, Ράνης (από 7π) και Μπάλας (5), ενώ για την Χαβαλένθια ο Γ. Καραγιαννίδης (5) αλλα και οι Μπαντουκούδης, λουλούδης και Ρήγος (από 2π) συνέβαλαν στο τελικό 63-97 !

Mvp με double figures o Μανώλης Ράνης. Είχε 19 πόντους, 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, καθώς και 1 κλέψιμο αλλά και 1 λάθος. Key player ήταν ο Emiliano Alla .Σκόραρε 19 πόντους μαζί με 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. 

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νικηφόρος Μπαντουκούδης με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στον φρενήρη ρυθμό των νικητών, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο !