Η PARTOUZAN έχοντας 4 παίχτες με διψήφια νούμερα έφτασε στη νίκη απέναντι στους ELITHRΙΟΥΣ με 75-62.

Με καλάθια των Πανούσκου και Γιαννούδη ξεκίνησε το ματς. Ο Μπέλι μείωσε αλλά ο Πανούσκος σκόραρε ξανά από κοντά. Ο Γιαννούδης πήρε ξανά την σκυτάλη και με έμμεσο τρίποντο έκανε το 9-3 ενώ ο Παπανικολάου είχε 2/2 βολές. Έμμεσο τρίποντο ήρθε και για τους φιλοξενούμενους με τον Ζελμάνοβιτς που μείωσε. Όμως οι γηπεδούχοι με σερί από τους Γιαννούδη και Πανταζή έκαναν το 20-6. Ο Ποστόλλι κατάφερε να μειώσει στο τέλος από κοντά. 

Με τρίποντο του Δημητρόπουλου ξεκίνησε το 2ο δεκάλεπτο και άμεση απάντηση του Ποστόλλι για 2. Η PARTOUZAN πήρε σημαντική διαφορά με τρίποντο του Θεοδωρόπουλου και σουτ του Δημητρόπουλου. Όμως ο Μπέσιος με τρίποντο μόλις πέρασε στο ματς και ο Ζελμάνοβιτς με λει απ έκαναν το 32-20. Ο Ζελμάνοβιτς κατάφερε να πετύχει άλλους 4 πόντους στο τέλος κάνοντας το 36-24.

Ο Ποστόλλι σκόραρε ξανά όπως στο 2ο δεκάλεπτο αλλά 2 καλάθια του Γιαννούδη αύξησαν τη διαφορά. Και πάλι όμως ο Ποστόλλι απάντησε. Μάλιστα με καλάθια των Κωνσταντινάκου και Ζελμάνοβιτς η διαφορά έπεσε στους 9. Όμως με καλάθια των θεοδωρόπουλου και Πανταζή η διαφορά πήγε πάλι στους 15. Οι Κωνσταντινάκος και Ζελμάνοβιτς και πάλι βρήκαν το δρόμο προς το καλάθι αλλά ο Γιαννούδης ήταν πάλι εκεί για την απάντηση. Ένα τρίποντο του Μωυσή έκανε το -10 δίνοντας ενδιαφέρον για το τέλος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να κλειδώσουν τη νίκη τους με τρίποντο του Δημητρόπουλου και βολές των Γιαννούδη και Γκόγκα. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και αρκετά φάουλ φέρνοντας τις ομάδες στη γραμμή των βολών. Ο Γκόγκας έκανε το 62-46 για να απαντήσει ο Ζελμάνοβιτς. Δυο τρίποντα των Παπανικολάου και Θεοδωρόπουλου κλείδωσαν το ματς ενώ ο Λαμπρόπουλος κατάφερε να σκοράρει έμμεσο τρίποντο. Με 2 απανωτά τρίποντα του Γιάτσε η διαφορά έπεσε αλλά ήταν πλέον αργά. Οι Παπανικολάου, Θεοδωρόπουλος και Δημητρόπουλος με βολές έκαναν το 75-62.

MVP της αναμέτρησης ο Πανταζής με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

για τους φιλοξενούμενους ο Ποστόλλι είχε 11 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η PARTOUZAN ήταν αρκετά πιο εύστοχη από τη γραμμή του τριπόντου ενώ κατάφερε να σκοράρει 23/35 βολές ενώ είχε και 12 κλεψίματα.