Με την αρχοντική εμφάνιση του Σουλινάρη οι VIP by Arriantique δεν δυσκολεύτηκαν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά να κυριαρχήσουν και να κατακτήσουν το πέμπτο ροζ φύλλο κλείνοντας με θετικό τρόπο τον πρώτο γύρο της south West Atlas League το βράδυ της Κυριακής στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού επικρατώντας των Νυχτερίδων !

Οι ομάδες μπήκαν ισορροπημένα στο παρκέ ακολουθώντας η μία την άλλη. Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τους Σουλινάρη (6) και Αποσκίτη (4), ωστόσο οι αντίπαλοι τους είχαν τις απαντήσεις από τους Στασινόπουλο (6), Φώσκολο (4) και το τρίποντο του Αγγελόπουλου προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (14-15) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι VIP άλλαξαν .. πίστα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με σερί 18-0 και την τριπλέτα Αποσκίτη (10) , Σουλινάρη (8) και Διαμαντή (7) να αλωνίζει ξέφυγαν με διψήφιες διάφορες που συντήρησαν παρά την αντίδραση του Στασινόπουλου (8π) και έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 44-28 !

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Νυχτερίδες επιχείρησαν με μειώσουν με τον βιονικό Φώσκολο και τον Μπέη ( από πέντε πόντους έκαστος) βραχυκυκλόνωντας για λίγο την παρέα του Παπαδόπουλου, που ωστόσο βρήκε λυσει με τους Διαμαντή (5) και Β. Παπαδόπουλο κρατώντας τη διψήφια απόσταση (56-50) στο τριαντάλεπτο.

Ίδιο σκηνικό και στην τέταρτη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν ( Μπλάθρας 4, Στασινόπουλος 3) ωστόσο δεν είχαν διάρκεια , με τους Διαμαντή (6) και Παπαδάκη (4) να κάνουν τη δουλειά τους διαμορφώνοντας το απόλυτα δίκαιο τελικό 68-51 !

Mvp με σχεδόν triple double ποιός άλλος από τον Κύρκο Σουλινάρη ; Είχε 14 πόντους, 29 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ και ένα λαθάκι. Καλύτερος των ηττημένων ο Κώστας Στασινόπουλος με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν απέναντι στην παλιά του ομάδα ο Θοδωρής Διαμαντής με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο μαγικό δεύτερο δεκάλεπτο των νικητών !