Οι Chavaliers by Kave Home επικράτησαν 90-72 του Φωκιανού, για τη 12η αγωνιστική στη North East της Atlas League. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο κι ανέβηκαν στο 7-3, ενώ οι αντίπαλοι τους γνώρισαν πέμπτη ήττα τους στα τελευταία έξι ματς κι είναι πλέον στο 4-6. 

Οι Chavaliers by Kave Home επιβεβαίωσαν με το «καλημέρα» τη διαφορά δυναμικότητας, φτάνοντας άνετα στην επικράτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι προηγήθηκαν με 20-3 στο 8’, ενώ μετά από 12 αγωνιστικά λεπτά η διαφορά είχε φτάσει στο +20 (31-11). Ο Φωκιανός δεν εγκατέλειψε τη μάχη, πάλεψε για να «ροκανίσει» τη διαφορά, αλλά οι «Chavs» είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα κι όποτε ήθελαν πατούσαν γκάζι και… εξαφανίζονταν. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 35-23 (17’), αλλά οι Chavaliers by Kave Home εκμεταλλεύτηκαν τις αργές επιστροφές των αντιπάλων τους στην άμυνα και βρήκαν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Η «απάντηση» τους ήταν ένα σερί 18-0, το οποίο «εκτόξευσε» τη διαφορά στο +20 (53-23 στο 21’), ενώ συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό προηγήθηκαν με 64-31 (27’), για πετύχουν τελικά τη δεύτερη «90άρα» τους στη σεζόν.

Player of the Game: Ο Άγγελος Τζιγκουνάκης ήταν ο «μαέστρος» της καλοκουρδισμένης μηχανής των Chavaliers by Kave Home, κάνοντας τα πάντα στο παρκέ, χωρίς να εκβιάσει προσπάθειες. Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους, καθώς πλησίασε το τριπλ νταμπλ, έχοντας 18 πόντους με 9/12 σουτ, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ένα κλέψιμο και μόλις 2 λάθη σε 36 λεπτά. 

Παίκτης «κλειδί» ο Θοδωρής Αποσκίτης, ο οποίος με την εμπειρία του ήταν άκρως αποτελεσματικός, χωρίς να χρειαστεί να «φορτσάρει» ιδιαίτερα. Τελείωσε το ματς με 19 πόντους (8/14 σουτ), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 26 λεπτά.  

Που κρίθηκε: Στην ανωτερότητα των Chavaliers by Kave Home, οι οποίοι είναι μια άκρως «γεμάτη» ομάδα που έχει ως ξεκάθαρο στόχο να φτάσει στην κορυφή. Οι νικητές επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους στο παρκέ κι έφτασαν άνετα στην επικράτηση.