Το ροζ φύλλο μετά από καιρό είδαν το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό οι Elitήριοι by pinguin.gr όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Greek Bricks παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου καθώς ήταν αποτελεσματικοί τόσο στην άμυνα , όσο και ψάχνοντας το πλεονέκτημα στην επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ και χάρη στα τρίποντα του Γιάτσε (9π) προηγήθηκαν με 7-13. Οι αντίπαλοι τους κάλεσαν time out και με τα τρίποντα του Δημητρακόπουλου (7) αλλά και του Καρούσου (3) μείωσαν σε 12-15 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι Εlitήριοι πήραν διψήφια διαφορά στη συνέχεια με τον Μπέλι (4) να δίνει λύσεις στο ζωγραφιστό, ωστόσο οι Greek Bricks αντέδρασαν με τον Λάζιτς (7) και ένα ακόμα τρίποντο του Καρούσου μειώνοντας στο καλάθι (25-27) στη μέση της διαδρομής.

Σε σχετική ισορροπία κινήθηκε η αναμέτρηση και μετά την ανάπαυλα. Οι Εlitήριοι ευτύχησαν να δουν τον Ζελμάνοβιτς να ανεβάζει στροφές. Με 12 πόντους σκόαρε με κάθε τρόπο, όμως οι Bricks είχαν τις απαντήσεις με τον Λάζιτς (8), με το σκορ να βρίσκεται στο 37-40 τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο "Ζέλε" είχε πάρει φωτιά και δεν ..έσβηνε με τίποτα, ούτε στην τέταρτη περίοδο. Πέτυχε ακόμα εννέα πόντους αξιοποιώντας κάθε σπιθαμή που έβρισκε και με συμπαραστάτη τον Μπέλι (4) οι Elitήριοι έφτασαν μεθοδικά στο +10. Στην αντίπερα όχθη η αστοχία, αλλά και η κούραση έπαιξαν ρόλο, καθώς οι Greek Bricks δεν είχαν το εύκολο καλάθι. Η παρέα του Κωνσταντινάκου έφτασε εν τέλει στο ροζ φύλλο με το τελικό 46-56 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Αρμάντο Μπέλι. Είχε 10 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λούκα Λάζιτς με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα , 1 μπλοκ αλλά και 8 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναμφίβολα αλλά και πρώτος σκόρερ για την ομάδα του ήταν ο Αλέξανδρος Ζελμάνοβιτς με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν πιο οργανωμένα !