Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της South West Atlas League οι Νυχτερίδες υποδέχτηκαν στο Νέο κλειστό του Κορυδαλλού τους Deflections και πήραν μια θριαμβευτική ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου , πιάνοντας τους στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι εξαρχής. Με τον Καραφουλίδη να είναι αποτελεσματικός στο ζωγραφιστό με 8 πόντους και τους Μπέη (3) και Στασινόπουλο (3) να σκοράρουν απο μακριά πήραν τα ηνία της αναμέτρησης απέναντι στον Γεργεριτάκη (6), για το 17-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η διαφορά ανέβηκε κι άλλο στη συνέχεια καθώς το κουαρτέτο των Καραφουλίδη (6), Φώσκολου, Στασινόπουλου και Μπέη (από 5π έκαστος) έκανε πράματα και θαύματα, ενώ οι Deflections αντιμετώπισαν προβλήματα και στην επίθεση τους (Νικολαϊδης 3), με το σκορ να είναι στο 38-17 στη μέση της διαδρομής.

Οι Νυχτερίδες διατήρησαν το up tempo και μετά την ανάπαυλα. Με τον Στασινόπουλο (9π) να οργανώνει και να σκοράρει μαζί με τον Διαμαντόπουλο (5)συντήρησαν αποστάσεις πέριξ των είκοσι πόντων, καθώς απέναντι τους είχαν μόνο τους Μαράντο (5) και Κατσαρό (4). Σκορ τρίτης περιόδου 54-33.

Στην τελική ευθεία δεν άλλαξε κάτι. Ο Κατσαρός ήταν ο μοναδικός σκόρερ για τους Deflections με 10 πόντους, ενώ Στασινόπουλος με τέσσερις και το τρίποντο του Διαμαντόπουλου διαμόρφωσαν το τελικό 66-43 !

Μvp αναδείχθηκε ο Κώστας Στασινόπουλος με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παντελής Κατσαρός με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Key player ήταν ο Θωμάς Μπέης έχοντας 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά εξαρχής και είχαν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι τους.