Για τημ 12η στροφή της North East Atlas League ο Οιωνός Celtics υποδέχτηκε στη Καισαριανή την Κυριακή τους Nothing but Net και χάρη στην εξαιρετική του απόδοση στα πρώτα είκοσι λεπτά πήρε το ροζ φύλλο που τον φέρνει στην τρίτη  θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στην εκκίνηση. Με την τριπλέτα Κουναλάκη (10), Μιχαλα (7) και Ζαφειρόπουλου (6) να σκοαράρει παντιοτρόπως πήραν κεφάλι στο σκορ με διψήφια διαφορά. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τους Ο. Κοντογιάννη (4) και Κοτσιφη (3), για το 25-9 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά άγγιξε τους είκοσι στη ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου χάρη στον Κουναλάκη (5), με τον Οιωνό να αφήνει το πόδι από το γκάζι. Οι NBN το εκμεταλλεύτηκαν και με τους Μπαμπάκο (5) , Ο. Κοντογιάννη (4) και το τρίποντο του Κοτσιφη μείωσαν σε 35-22 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Οι φιλοξενούμενοι με 10-0 σερί και τους Πόγκα (8) και Μπαμπάκο (6) μείωσαν σε 37-32, όμως οι "Κέλτες" ανέκαμψαν χάρη στους Μιχαλα (8) και JJ (4) κρατώντας το προβάδισμα με 49-40 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Nothing but Net με 7-0 και τα τρίποντα των Κοτσιφη και Α. Κοντογιάννη μείωσαν στους τρεις ! το συγκρότημα του Ρενιέρη ωστόσο απάντησε με το ντουέτο Μιχαλα (6) και Κουναλάκη (5) από τα 6.75 και παρά την προσπάθεια των φιλοξενουμένων κατέκτησε τη νίκη με 64-54 !

Mvp αναδείχθηκε στην πρεμιέρα του ο Μιχάλης Μιχαλας με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Κey player ήταν ο Μανώλης Κουναλάκης που κατέγραψε 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Κάρολος Μπαμπάκος έχοντας 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και μετά έλεγξαν την κατάσταση δείχνοντας αντοχές στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους.