Με επιτυχία πέρασαν από τον Κορυδαλλό το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου της South West Atlas League οι Kavlanta Hawks , φιλοξενούμενοι από τους VIP by Arriantique μετά από μια σαραντάλεπτη μάχη , ζευγαρώνοντας έτσι τις νίκες επί των αντιπάλων τους.

Οι ομάδες συμβάδισαν στο ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Αποσκίτη (5) και Γεωργιάδη (4) , ενώ Καραμούζας και Λαδάς απαντούσαν , με τέσσερις πόντους έκαστος, για τους αντιπάλους τους , για το 12-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ίδια εικόνα είχαμε και στη συνέχεια. Ο Διαμαντής έβαλε τη μπέρτα του σούπερμαν για τους VIP με 14 πόντους, παρέα με τον Γεωργιάδη (5). Από την άλλη πλευρά η παρέα του Μητσάνη ακολούθησε κατά πόδας χάρη στους Καραμούζα (6), Παπαρίζο (5), Αραβανή και Παπαδάκο (από 4), με το ημίχρονο να κλείνει με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (33-32).

Δεν άλλαξαν πολλά στην επανάληψη με τον ρυθμό να πέφτει. Οι Kavlanta είχαν λύσεις σε κάθε σημείο του γηπέδου, τόσο από μακριά με τον Παπαρίζο (6) και τον Αραβανή (4) όσο και πιο κοντά με τους Κρομμύδα και Λαδά. Για το συγκρότημα του Παπαδόπουλου σκόραρε ο Διαμαντής (4) και οι Αποσκίτης - Παπαδάκης (από ένα καλάθι), με τα Γεράκια να αποκτούν προβάδισμα πέντε πόντων (42-47) στο τριαντάλεπτο.

Η μάχη ήταν έντονη και στην τελική ευθεία. Ο Διαμαντής έκανε ότι περνούσε από το χέρι του με ακόμα οκτώ πόντους, με τους Απσκίτη (5) και Γεωργιάδη (3) να επιχειρούν την ανατροπή, ωστόσο τόσο τα τρίποντα του Παπαρίζου (8π) όσο και το μέγεθος του Λαδά (6) αλλά και η ψυχραιμία από τη γραμμή της φιλανθρωπίας του Αραβανή (3) έδωσαν στους Kavlanta Hawks το ροζ φύλλο με το τελικό 61-66 !

Mvp ήταν ο bomber Γιάννης Παπαρίζος. Είχε 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Θοδωρής Διαμαντής με 27 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιώργος Λαδάς με double double και 12 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην μεγαλύτερη αγωνιστική ισορροπία που είχαν οι νικητές.