Φορτσάροντας στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Κ9 πήραν το "διπλό" στην Καισαριανή απέναντι στη Χαβαλένθια by PwC το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου της North East Atlas League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξικίνημα . Με σερί 10-0 και τους Πριτσιούλη (7), Καραγιάννη (5) και Μυλωνά (4) πήραν διψήφια απόσταση, όμως Λουλούδης και Ροδάκης (από 5π) μειώσαν στο 14-22 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Η Χαβαλένθια ανέβασε την απόδοση της στη συνέχεια. Με επιμέρους 8-1 χάρη στην πυροβολαρχία της (Παπανίκος 8, Μπαντουκούδης 5, Καραγιαννίδης Σ. 4, Λουλούδης , Χάρης & Καραγιαννίδης Γ. από 3) προσπέρασε και παρά τους πετά πόντους του Καραγιάννη προηγήθηκε με 40-35 στο ημίχρονο.

Το ντέρμπυ κρατούσε καλά μετά την ανάπαυλα. Με τις ομάδες να εναλλάσονται στο προβάδισμα , οι μεν γηπεδούχοι σκόραραν από μακριά (ροδάκης, Παπανίκος και Μπαντουκούδης από 3), ενώ οι αντίπαλοι τους με τους Καραγιάννη & Στεφανέα (από 4π) να χτυπούν στο ζωγραφιστό, αλλά και το buzzer beater του Τσιβρά, ισοφάρισαν σε 52-52 στο τριαντάλεπτο.

Η ισοοροπία δυνάμεων δεν έμεινε για πολύ ακόμα. Με το σκορ στο 58-59 οι Κ9 καθάρισαν τη μπουγάδα με ένα 14-0 σερί , χάρη στον ασταμάτητο Μυλωνά (13π) που παρέα με τον Καραγιάννη (8) απέκτησαν διψήφια διαφορά. Η Χαβαλένθια βρήκε στόχο με τον Παπανίκο (8) και τους Χάρη και Λουλούδη (από 3) έξω από την περίμετρο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Κ9 με το ροζ φύλλο, παραμένοντας στην κορυφή με το τελικό 69-79.

MVP αναδείχθηκε με double double ο Στέφανος Καραγιάννης. Είχε 23 πόντους, 18 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Λουλούδης με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Κώστας Στεφανέας έχοντας 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ξεπέταγμα των νικητών κατά την τελευταία περίοδο.