Για τη 13η στροφή της North East Atlas League οι ελλειπείς κυρίως στην περιφέρεια Chavaliers By Kave Home υποδέχτηκαν το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ το Rainbow, με το δεύτερο να ..ανατέλλει μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και χάρη στην υπεροχή του στην περιφέρεια να παίρνει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου παραμένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου !

Αρχικά οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα. Με τον Λογοθέτη (8) να πυροβολεί από τα 6.75 και το τρίποντο του Τσιώμου με σερί 9-0 ανέτρεψαν το αρχικό 6-10 (Μανίκας και Λίππας από ένα τρίποντο από την άλλη πλευρά) και προηγήθηκαν με 15-10 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν πιέζοντας ασφυκτικά τους δύο καθαρόαιμους περιφερειακούς των αντιπάλων τους.  Με τον Μανίκα να σκοράρει έξι και τον Ράνη 4 ισοφάρισαν , ωστόσο ένα ακόμη τρίποντο του Λογοθέτη και ο Σιαμήτρος (επίσης 3π) κράτησαν τους "Ιππότες" μπροστά με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (29-28) στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι Chavaliers ήταν σαν να μην μπήκαν στο γήπεδο. Η διαρκής πίεση και οι εναλλαγές των πολύ καλών περιφερειακών του Rainbow άρχισε να αποδίδει καρπούς. Η άμυνα ήταν από μπετόν αρμέ, δεν δέχτηκε ούτε έναν πόντο και με τον Γεωργιάδη (8) να βρίσκει στόχο από τα 6.75 πραγματοποίησε ένα 14-0 σερί που έδωσε διψήφια απόσταση (27-42) στο τριαντάλεπτο.

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου οι Chavaliers προσπάθησαν να μειώσουν με τον Σιαμήτρο (9π) ωστόσο το ..ποτάμι δεν γύρισε πίσω. Οι παίκτες του Παπαδήμα έχοντας αποκτήσει ρυθμό ήταν εύστοχοι και είχαν και πολύ πιο φρέσκα πόδια. Με τον Ράνη (5) αλλά και τους Ζάβρα , Γιαλαμά (από 4), και τα τρίποντα των Μπάλα και Γεωργιάδη διεύρυναν το προβάδισμα τους ως το τελικό 41-65 !

MVP αναδείχθηκε ο πολυδιάστατος Μανώλης Ράνης. Είχε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ και ένα κλέψιμο. Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν με double double ο Βαγγέλης Λογοθέτης, που μέτρησε 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Σωτήρης Μανίκας με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στην αμυντική πίεση και το καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο των νικητών.