Για τη 13η στροφή της South West Atlas League η Deportivo Faliro αντιμετώπισε την Κυριακή στο "Θ. Πούτος" τους Deflections και δείχνοντας εξαρχής τα δόντια της πήρε με άνεση το ροζ φύλλο !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τσίτα τα γκάζια εκκινώντας με τρία διαδοχικά τρίποντα από τους Κριεκούκη (6) και Γρηγοράκο (5) και με τη συνέργεια του Κακαλέτρη (4) πήραν διψήφια διαφορά. Οι αντιπάλοι τους αντέδρασαν με τα μακρινά σουτ των Γιοβάνη (6) και ΝΙκολαϊδη (3) μειώνοντας σε 19-11 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η σεμνή τελετή έλαβε πρόωρο τέλος στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Φαληριώτες συνέχισαν σε up tempo και με σερί 19-0 με τους Γρηγοράκο (10) και Γαρμπή (6) να σέρνουν το χορό ξέφυγαν με διαφορές άνω των είκοσι πόντων. Κατσαρός (4) και Μάνος (2) ήταν οι μοναδικοί που απάντησαν από την αντίπερα όχθη, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 46-17.

το παιχνίδι είχε απόλυτα ελεύθερο ρυθμό μετά την ανάπαυλα. Οι Deportivistas άφησαν το γκάζι  σκοράρωντας με τους Κριεκούκη (5), Μαρούσο και Παγώνη (από 4), ενώ οι Deflections βρήκαν με τη σειρά τους χώρους και με τους Κατσαρό, ΝΙκολαϊδη (από 5) και Γιοβάνη (4) μείωσαν σε 59-36 στο τριαντάλεπτο.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε η αναμέτρηση ως το τέλος. Με τους Γιοβάνη (5), Μάνο, Μπιτζιλέκη και Νάκο (από 4 έκαστος) οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ορεξάτοι στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ το τρίποντο του Παγώνη και οι Κακαλέτρης, Γρηγοράκος και Γαρμπής διαμόρφωσαν το τελικό 68-54 που διατηρεί τους "Ισπανούς" στην κορυφή του ομίλου .

MVP ήταν ο Διονύσης Γαρμπής. Είχε 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Προσπάθησε περισσότερο από τους ηττημένους ο Βασίλης Μάνος με 8 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Key player ήταν ο Ανέστης Κριεκούκης. Είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές επέβαλλαν από νωρίς το παιχνίδι τους και δεν αμφισβητήθηκαν στο παραμικρό.