Θριαμβευτική ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήραν το βράδυ της Παρασκευής στο Sala Sport Club οι VIP by Arriantique όπου και φιλοξενήθηκαν από την Ποσειδωνία παίζοντας διαστημικό μπάσκετ με το κουαρτέτο Αποσκίτη, Κοντοθανάση, Διαμαντή και Γεωργιάδη να είναι χάρμα ιδέσθαι !

Οι φιλοξενούμενοι είχαν εκρηκτική εκκινήση παίζοντας σε full speed mode ! O Διαμαντής έσερνε το χορό με 9 πόντους και 2 τρίποντα, με τον Γεωργιάδη (6) να σημειώνει ακόμα δύο & τους Αποσκίτη, Κοντοθανάση (από 4) αλλά και Αλεξόπουλο (30 να συμπληρώνουν ιδανικά μια πεντάδα πρωταγωνιστών που τους έδωσε διψήφια διαφορά, παρά τις απαντήσεις του Ζάγκα (6π) για τους αντιπάλους τους, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο στο 14-26.

Η μηχανή των Vip δεν σταμάτησε ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο.  Οι Four Fabulous (Διαμαντής 7, και Κοντοθανάσης, Αποσκίτης και Γεωργιάδης από 6) ήταν ασταμάτητοι , με τους Δεδούση και Μεϊδάνη (από 4) να απαντούν περιστασιακά για την Ποσειδωνία, που έμεινε αρκετά πίσω στο ημίχρονο (30-51) !

Ίδια εικόνα είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Τη μπαγκέτα πήρε στα χέρια του ο "Νουρέγιεφ" που με 8 πόντους και πέντε του Αποσκίτη κράτησε την αρμάδα του Παπαδόπουλου σε μακρινές αποστάσεις. Ο Ρέπας είχε 7 πόντους και ο Ζάγκας 3 για τους γηπεδούχους, με το σκορ να είναι στο 44-68 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία, με το αποτέλεσμα να έχει ουσιαστικά κριθεί οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένο μπάσκετ. Δ. Θύμιος και Νικολακάκος πρόσθεσαν από πέντε πόντους για την Ποσειδωνία, ενώ από την αντίπερα όχθη Αλεξόπουλος με οκτώ και Αποσκίτης με ακόμα πέντε διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο 60-85 !

MVP αναδείχθηκε ο Κώστας Αποσκίτης. Είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Θύμιος με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Τάσος Κοντοθανάσης με double double και 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 μπλοκ, ενώ εξίσου αποδοτικοί ήταν και οι Γεωργιάδης (22π, 7ρ, 4α) και Διαμαντής (18π, 5ρ,3α).

Που κρίθηκε : Στο μαγικό κουαρτέτο των νικητών !