Το βράδυ της Τρίτης στο δεύτερο γήπεδο των All Stars Arena του ΟΑΚΑ ο Oιωνός Celtics αντιμετώπισε τους Campanas Bc με σκοπό να πάρουν την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, με τους Μιχαλά να πετυχαίνει 10 πόντους και ο Καρνέσης να προσθέτει 6 πόντους με δυο τρίποντα. Οι Campanas δεν ήταν το ίδιο εύστοχοι, με τους Συρανίδη και Φλέσσα να πετυχαίνουν 5 και 4 πόντους αντίστοιχα, με το αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται σε 13-25.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε ίδιο χαρακτήρα. Για τους φιλοξενούμενους ο Φλέσσας πρόσθεσε ακόμη 4 πόντους και οι Γαβριήλογλου και Συρανίδης σκόραραν από (3), ενώ για τον Oιωνό ξεχώρισαν οι Μιχαλάς (5), Ζαφειρόπουλος Α. (4) και ο Καρνέσης με ακόμη ένα τρίποντο διαμορφώνοντας το σκορ για το πρώτο εικοσάλεπτο 23-43.

Μετά την ανάπαυλα οι Campanas προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, αλλά η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετική. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Φλέσσας με 8 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ. Οι «κέλτες» συνέχισαν στο ιδιο τέμπο με την σκυτάλη να πέφτει στα χέρια του Κουναλάκη ο οποίος σκόραρε 10 πόντους, αλλά και τα τρία τρίποντα του Καρνέση (9) διαμόρφωσαν το σκορ σε 47-64.

Η τέταρτη περίοδος ήταν περίοδος κατοχών και καθαρού μυαλού με τους γηπεδούχους να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσουν το παιχνίδι. Για τους φιλοξενούμενους ο Καρνέσης συνέχισε το πάρτι τριπόντων πετυχαίνοντας 10 πόντους ( με 3 3pt) και ο Κουναλάκης πρόσθεσε ακόμη 7 πόντους στο παλμαρέ του. Για τους Campanas ο Ευαγγελίδης πέτυχε 7 πόντους και ο Ραγγούζας (3) και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε 63-83.

MVP: Αναδείχθηκε ο «εξωπραγματικός» Κώστας Καρνέσης ο οποίος σημείωσε 28 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ με τρία λάθη και 23 στο σύστημα αξιολόγησης.

Key-Player: Ήταν ο Μάνος Κουναλάκης ο οποίος σημείωσε 23 πόντους με 7 ριμπάουντ και 23 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μέχρι και 20 πόντων στην δεύτερη περίοδο και δεν κοίταξαν πίσω, αλλά και στην τρομερή ευστοχία του Καρνέση από τα 6,75 σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.