Κακός δαίμονας της DEPORTIVO FALIRO έχουν γίνει οι KAVLANTA HAWKS επικρατώντας ξανά με 63-73.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τρίποντο του Γρηγοράκου αλλά ο Αραβανής με τον ίδιο τρόπο και ο Ξενάκης σκόραραν. Νέα τρίποντα από Γρηγοράκο και Κακαλέτρη για το 10-9 των γηπεδούχων. Ο Χαλίμος σκόραρε και αυτός για 3 αλλά ο Παγώνης με έμμεσο τρίποντο απάντησε. Με τους Ξενάκη, Γεωργομάνο και τρίποντο του Λαδά Αλ. ήρθε το 13-19.

Ο Γεωργομάνος από κοντά αύξησε τη διαφορά για να μειώσει ο Γρηγοράκος με τρίποντο. Και πάλι ο Γεωργομάνος από κοντά και ο Γ. Λαδάς σκόραραν. Με 2 τρίποντα όμως του Παγώνη και ένα του Γρηγοράκου η DEPOR μείωσε στους 2. Η διαφορά δεν άλλαξε μετά τις ωραίες προσπάθειες των Ξενάκη και Κακαλέτρη. Ο Κακαλέτρης όμως από κοντά και ο Γρηγοράκος με σουτ έκαναν την ανατροπή προς στιγμήν γιατί ο Ξενάκης με 2 συνεχόμενα καλάθια του έγραψε το 36-39.

Με καλάθι του Γρηγοράκου ήρθε το 38-39 για να απαντήσει ο Χαλίμος με τρίποντο και ο Ξενάκης. Με 2/2 βολές του Μαρούσου και τρίποντο του Παύλου η διαφορά πήγε και πάλι στον πόντο. Ο Καραμούζας πέρασε στο ματς και με 6 συνεχόμενους πόντους του έφερε την ομάδα του μπροστά με 9. Ο Γρηγοράκος μείωσε με τρίποντο για να απαντήσει ο Αραβανής με τον ίδιο τρόπο. Ο Παγώνης με δικό του τρίποντο στο τέλος μείωσε στους 6.

Το ματς θα ήταν ντέρμπι με τόσο μικρή διαφορά. Οι KAVLANTA HAWKS σκόραραν με τους Ράββα και Καραμούζα ενώ ο Ξενάκης έκανε το 54-63. Η DEPORTIVO FALIRO όμως είχε απάντηση με τον Μαρινάκη και Παγώνη να σκοράρουν για 3. Ο Καραμούζας όμως σκόραρε ξανά ενώ ο Λαδάς Γ. με βολές και τρίποντο έκαναν το +10 λίγο πριν το τέλος. Ο Παγώνης σκόραρε νέο τρίποντο αλλά με βολές του Καραμούζα έγινε το τελικό 63-73.

MVP της αναμέτρησης ο Ξενάκης με 18 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ο Παγώνης είχε 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι KAVLANTA HAWKS κατάφεραν να περιορίσουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων εντός της ρακέτας ενώ κατάφεραν να μαζέψουν και 15 περισσότερα ριμπάουντ.