Nothing (impossible) But Net τρέχουν για να προλάβουν αν προλαβαίνουν!!  

 Η Nothing but Net είναι εδώ πάνοπλοι και δυνατοί κυνηγώντας τα playoff. Ο Kοτσίφης είπε πως θέλουν να μαζευτούν και με το που έγινε πέρασαν πάνω από το φάντασμα του Φωκιανού. Από τις συνθέσεις των ομάδων περιμέναμε ένα εύκολο απόγευμα για τους NET αλλά αυτοί το παρακάναν εύκολο, επικρατώντας με 35 πόντους 73-38 καλύπτοντας και την διαφορά που μπορεί να παίξει τον ρόλο της.

Σε αυτά που είδαμε στο παρκέ τώρα, ο Πόγκας με τον Βλαχόπουλο μοίρασαν το παιχνίδι για τους Net με 5 ασιστ ο καθένας και με 6 παίχτες να έχουν από 8 έως 11 πόντους τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα. Από το πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε στους 19 πόντους και το 29-13. Για να φτάσουμε στο ημίχρονο με το ευρύ 42-19 και τα πάντα να έχουν τελειώσει.

Τα αδέρφια Ρήγα και ο Καρακατσάνης προσπαθούσαν αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την συντριβή η ομάδα του Τζουρτού. Με τους Nothing να πατάνε φρένο και να κάνουν απλά συντήρηση και με τον Ζορμπά πρώτο σκορερ με 3/6 τρίποντα και από κοντά τα αδέρφια Κοντογιάννη και τον Μπαμπάκο, η ομάδα του Κοτσίφη έφτασε στο 73-38 με την κόρνα της λήξης.

MVP: ο Πόγκας που είχε 7 πόντους 8 ριμπάουντ 5 ασιστ και ένα πολύ μεστό και αθόρυβο παιχνίδι για τους Nothing .Από την άλλη πλευρά ο Κων/νος Ρήγας προσπάθησε με 15 πόντους 7 ριμπάουντ που όμως δεν έφταναν για κάτι καλύτερο.

Παίκτης-κλειδί: Ο Ζορμπάς που στην πρώτη περίοδο με 3 τρίποντα έδωσε το σύνθημα για το εύκολο απόγευμα.  

Το ματς κρίθηκε. Στο ότι η μία ομάδα ήταν πλήρης με όλα τις τα όπλα και η άλλη με σύνθεση ανάγκης. Η Nothing επικράτησαν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες αυτό τα λέει όλα.