Το βράδυ της Πέμπτης στο πρώτο γήπεδο των All Stars Arena του ΟΑΚΑ οι Chavaliers αντιμετώπισαν τους Kleious Warriors με σκοπό να πάρουν την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τους Δέδε (6) και Αρχοντάκη να πετυχαίνει 4 πόντους. Οι Chavaliers έμειναν κοντά στο σκορ με τους Σιαμήτρο (8), Κορόμηλο και Αντωνόπουλο από (2), με το αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται σε 18-13.

Το δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν και ισοφάρισαν στο τέλος της περιόδου. Για τους «Ιππότες» ξεχώρισαν οι Αποσκίτης (10) με 2 τρίποντες βόμβες και ο Σιαμήτρος πρόσθεσε ακόμη (4) στο παλμαρέ του, ενώ για τους γηπεδούχους ο Δέδες και ο Αγγελογιαννόπουλος με 5 πόντους. Το σκορ για το πρώτο εικοσάλεπτο 30-30.

Μετά την ανάπαυλα οι Chavaliers με σερί 0-10 στο 26’ αύξησαν την διαφορά με τους Αποσκίτη να πετυχαίνει 11 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο και ο Αντωνόπουλος να σκοράρει (4) και να είναι ανίκητος στα fast break, το πείσμα των Kleious και οι 5 πόντοι των Κυριαζή και Αγγελόπουλο κράτησαν κοντά την ομάδα τους και διαμόρφωσαν το σκορ σε 40-49.

Η τέταρτη περίοδος ήταν περίοδος κατοχών και καθαρού μυαλού. Για τους γηπεδούχους ο Παπαδάκης σκόραρε (4) και από (2) οι Αρχοντάκης και Αγγελόπουλος. Για τους Chavaliers ο Αποσκίτης με ακόμη 4 πόντους και (2) του Κορόμηλου διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε 49-57.

MVP: Αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σιαμήτρος ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα με ένα λάθος και 22 στο σύστημα αξιολόγησης.

Key-Player: Ήταν ο Θοδωρής Αποσκίτης ο οποίος σημείωσε 26 πόντους με 9 ριμπάουντ και 16 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μέχρι και 9 πόντων και δεν κοίταξαν πίσω αλλά και στις καλές τους άμυνες στα τελευταία λεπτά.