Το βράδυ της Τρίτης οι Kleious Warriors αντιμετώπισαν τους Campanas BC με τους πρώτους να παίρνουν μια πολλή σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καυτοί την πρώτη περίοδο με τον Κυράτση να πετυχαίνει 11 πόντους μαζεύοντας και 3 ριμπάουντ. Στον ίδιο ρυθμό προσπάθησαν να κρατηθούν και οι Campanas με τον Μπίλια να πετυχαίνει 7 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο και το σκορ περιόδου να διαμορφώνεται σε 13-26.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο για τους «πολεμιστές» ο Αγγελόπουλος ντύθηκε Klay Thompson καθώς ευστόχησε σε 5 τρίποντα και είχε 17 πόντους. Για τους γηπεδούχους, ο Φλέσσας πέτυχε (3) πόντους αλλά το σερί των Warriors τους έδωσε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο 28-56.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στην τρίτη περίοδο για τους γηπεδούχους ο Φλέσσας πρόσθεσε ακόμη 8 πόντους στο παλμαρέ του , ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Αρχοντάκης σκόραρε επίσης 8 πόντους με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι 47-73.

Η τέταρτη περίοδος είχε χαμηλό τέμπο, ο Ρεγγούζας σκόραρε (5) και ο Συρανίδης (4) για τους Campanas BC. Για τους Kleious Warriors ο Κυράτσης σκόραρε 14 πόντους, οι Κυριαζής και Νακόπουλος από (2)

MVP: Ο Γιώργος Κυράτσης ο οποίος σκόραρε 31 πόντους μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα και το εκπληκτικό 18/19 βολές με 41 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Χριστόφορος Συρανίδης πέτυχε 10 πόντους και 16 ριμπάουντ με 15 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Βασίλης Αγγελόπουλος με 23 πόντους με 7 τρίποντα και 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στη ευστοχία των «πολεμιστών» σε όλο το παιχνίδι.