Όντας σε μεγάλη βραδιά η PARTOUZAN κέρδισε με 56-75 τους DEFLECTIONS.

Ο Νικολαίδης σκόραρε το 1ο τρίποντο στο ματς για να απαντήσει ο Πανούσκος από κοντά. Ο Χιώτης έκανε το 5-2 για να ισοφαρίσει ο Γκόγκας με τρίποντο. Με έμμεσο τρίποντο του Μαράντου απάντησαν οι DEFLECTIONS αλλά με καλάθια των Παπανικολάου, Πανούσκου και Κωστούλα έγινε η ανατροπή. Μάλιστα με τρίποντο του Δούρου και καλάθι του Πανούσκου η διαφορά έφτασε τοθς 7. Ο Μαράντος όμως και ο Γιοβάνης με τρίποντο έκαναν το 14-16.

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν ένα ρεσιτάλ των φιλοξενούμενων. Ο Γιοβάνης σκόραρε αλλά ο Λαζαρίδης με τρίποντο και έμμεσο τρίποντο και ο Κωστούλας έκαναν το 16-26. Ο Παπακωνσταντίνου μείωσε με τρίποντο αλλά οι Κωστούλας και Λαζαρίδης απάντησαν. Τη σκυτάλη πήραν οι Πανούσκος και Δούρος ενώ ο Κυπριανός με τρίποντο έγραψε το 21-39. Ο Μαράντος μείωσε ενώ ο Γκόγκας απάντησε με τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και ο Γιοβάνης αλλά ο Παπανικολάου σκόραρε και αυτός για 3 για το 26-45.

Με εκατέρωθεν καλάθια ξεκίνησε το 3ο δεκάλεπτο από του Παπανικολάου και Γιοβάνη ξανά. Ο Μαράντος μείωσε στους 2ο αλλά 2 καλάθια των Δούρου και Πανούσκου έκαναν το 31-55. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και με πίεση κατάφεραν να μειώσουν με τον Γιοβάνη να σκοράρει 4 πόντους και τον Μαράντο 4 πόντους. Ο Λαζαρίδης σκόραρε για την PARTOYZAN αλλά ξανά ο Μαράντος με 3 πόντους και ο Μάνος με 2 μείωσαν σε 44-57.

Με νέο σερί των γηπεδούχων η διαφορά έπεσε στους 9 μετά από πολύ ώρα. Σκόρερς οι Μάνος και Χιώτης. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σκοπό να μπλέξουν και με σερί 12 πόντων έβαλαν τέλος στο ματς. Ο Γκόγκας σκόραρε 4 πόντους, άλλους τόσους ο Παπανικολάου και από 2 οι Πανούσκος και Δούρος. Οι DEFLECTIONS μείωσαν ξανά με 4 πόντους του Μάνου και 2 του Νάκου. Το τελικό 56-75 έγραψε ο Γκόγκας με 5 πόντους του.

MVP της αναμέτρησης ο Πανούσκος με 12 πόντους και 15 ριμπάουντ.

για τους DEFLECTIONS ο Μαράντος είχε 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η PARTOUZAN είχε σε μεγάλη μέρα αρκετούς παίχτες, κυριάρχησε στα ριμπάουντ και κέρδισε τη μάχη της ρακέτας.