Για την 15η στροφή της South West Atlas League οι Νυχτερίδες φιλοξένησαν την Κυριακή στο "Θ. Πούτος" τους VIP by Arriantique , με τους δεύτερους να επικρατούν όπως και στoν πρώτο γύρο χάρη στο φονικό ντουέτο Διαμαντή και Γεωργιάδη !

Στην εκκίνηση τα συγκροτήματα μπήκαν κάπως χαλαρά και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Οι μεν γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τους Κ. Στασινόπουλο (4), Πλακογιαννάκη και Καραφουλίδη (από 4) ενώ οι αντίπαλοι τους με τους Γεωργιάδη (7) και Διαμαντή (5) να ευστοχούν από μακριά προηγήθηκαν με 8-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι VIP εδραιώσαν το προβάδισμα τους καθώς στην εξίσωση μπήκε και ο Αποσκίτης (4π) . Η άμυνα τους περιόρισε τις Νυχτερίδες σε μόλις επτά πόντους, κι έτσι πήγαν στο ημίχρονο με διψήφια διαφορά (15-25) !

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης. Ο Διαμαντής με τον Κοντοθανάση είχαν από 4 πόντους και ο Γεωργιάδης ένα ακόμα τρίποντο, ενώ οι Νυχτερίδες προσπάθησαν να μείνουν κοντά με το μακρινό σουτ (Κ. Στασινόπουλος 6, Μπέης και Τσίτσος από 3). Σκορ τρίτης περιόδου 27-38.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο ρυθμός άνοιξε αμφότερα. Οι γηπεδούχοι με τον Διαμαντόπουλο να παίρνει τη μπαγκέτα με εννέα πόντους και τους Καραφουλίδη και Μπλάθρα να συνδράμουν με 4 έκαστος επιχείρησαν να ανατρέψουν το σκηνικό, όμως τόσο ο Διαμαντής με 3 τρίποντα όσο και ο Γεωργιάδης με ακόμα δύο έθεσαν τέλος στην πρσπάθεια τους, με τους VIP να κόβουν πρώτοι το νήμα με το τελικό 51-58 !

MVP ήταν ο Θοδωρής Διαμαντής. Είχε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασσιτ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. 

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν το προβάδισμα εξαρχής και το διατήρησαν καθόλο το σαραντάλεπτο.