Θριαμβευτική ήταν η ρεβάνς απένατι στον Φωκιανό για τον Οιωνό Celtics που τον φιλοξένησε το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή και στο πλαίσιο της 15ης στάσης της North East Atlas League ανταπέδωσε και με το παραπάνω την κατοστάρα που είχε δεχθεί στον πρώτο γύρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα. Με την τριπλέτα Κουναλάκη (9), Αθηναίου (7) και Χατζημωράκη (6) πήγαν σε double score (20-10), με τους αντιπάλους τους να μειώνουν χάρη στους Αλεξόπουλο (6) και Κ. Ρήγα (4) ως το 24-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια με σερί 10-0 οι "Κέλτες" ξέφυγαν προσωρινά στο +15 με τους Ν. Ζαφειρόπουλο (6), Χατζημωράκη (5) και Αθηναίο (4) στην πρώτη γραμμή. Ωστόσο ο Φωκιανός μίκρυνε ξανά την απόσταση σκοράροντας από τα 6.75 με τους Μυλιόρδο (9), Τζουρτό (6) και Δημητριάδη (5) πλησιάζοντας σε 42-36 στη μέση της διαδρομής.

Ο Οιωνός πάτησε το γκάζι στην επανάληψη. Με επιμέρους 22-5 έβγαλε ωραίες συνεργασίες με την πεντάδα Χατζημωράκη (12), Αθηναίου (8), Νίκου (6) & Αρτέμη Ζαφεριρόπουλου και Κουναλάκη (από 5) εκτοξεύοντας τη διαφορά ! Από την άλλη πλευρά Μυλιόρδος με 4 και Τζουρτός με 3 δεν ήταν αρκετοί για να τους συγκρατήσουν , με συνέπεια το 80-47 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Κουναλάκης ήταν αρκετά δραστήριος με 8 ακόμα πόντους, ενώ ο Χατζημωράκης πρόσθεσε ακόμα 6, με τους Σπύρου & Αθηναίου να πετυχαίνουν από 4, την ώρα που η παρέα του Τσιώτση ξέμεινε από ψυχολογία και δυνάμεις , με το τελικό 106-54 να είναι απόλυτα δίκαιο.

MVP αναδείχθηκε με double double ο Κώστας Αθηναίος. Είχε 23 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Θανάσης Μυλιόρδος με 19 πόντους, 1 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν με double figures ο Τάσος Χατζημωράκης που μέτρησε 29 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν ισοπεδωτικοί στο δεύτερο ημίχρονο !