Μεγάλη ρεβάνς και παραλίγο και τη διαφορά πήραν οι Nothing But Net το Σάββατο στην Καισαριανή όπου και φιλοξενήθηκαν από το Risko στο πλαίσιο της 15ης στάσης της North East Atlas League πατώντας το γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αρχικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Με επιμέρους 10-2 και τον Γρυπάρη (10π) να ζωγραφίζει στο παρκέ μαζί με τον Στερμάσι (5) έφτασαν σε double score , όμως οι αντίπαλοι τους μείωσαν χάρη στον Γιακουμή (6) και τους Α. Κοντογιάννη και Βλαχόπουλο (από 3) ως το 20-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η κατάσταση άλλαξε στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους 12-2 χάρη στους Καραμανή (7), Ξυπνητό και Βλαχόπουλο 9από 5) προσπέρασαν. Για το Ρίσκο οι Θεοδώρου και Βρυώνης (από 5π) κράτησαν την ομάδα τους κοντά στο σκορ (32-37) στη μέση της διαδρομής.

Ντέρμπυ είχαμε και μετά τη διακοπή. Οι μεν NBN διατήρησαν το προβάδισμα με τους Γιακουμή (6), Μπαμπάκο και Ξυπνητό (από 4) φτάνοντας ως το +9, αλλά η παρέα του Χατζηκυριάκου παίρνοντας σκορ από πολλούς, κυρίως από τα 6.75 (Σουβατζόγλου 4, Βρυώνης, Στερμάσι και Θεοδώρου από 3) παρέμεινε σε μικρή απόσταση (49-55) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Όλα άλλαξαν στα τελευταία δέκα λεπτά. Οι Nothing But Net με τον Γιακουμή (10π) πρωταγωνιστή και τα τρίποντα των Καραμανή (5) και Ζορμπά (4) με νέο επιμέρους 13-2 ξέφυγαν στο +20. Το Risko δεν είχε τις δυνάμεις για να επιστρέψει πλην του Γρυπάρη (6) κι έτσι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με σχετική άνεση στην επικράτηση με το ευρύ 58-78 !

Mvp αναδείχθηκε ο Nίκος Καραμανής με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε  ο Μάνος Γρυπάρης έχοντας 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 2 λάθη.

Κey player ήταν ο Σταμάτης Γιακουμής που κατέγραψε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές πραγματοποίησαν πολύ καλό φίνις που τους έδωσε με άνεση το ροζ φύλλο !