Τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήραν το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό οι Νυχτερίδες όπου και φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 16ης στάσης της South West Atlas League από τη Deportivo Faliro αποδίδοντας εξαιρετικά σε όλο το σαραντάλεπτο !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια ! Με ιδανική εκκίνιση πήραν από νωρίς διψήφια διαφορά με τα τρίποντα των Καραφουλίδη (10) και Στασινόπουλου (8). Οι αντίπαλοι τους σκόραραν σχεδόν αποκλειστικά από τα 6.75 (Γρηγοράκος, Μπίμπας και Κριεκούκης) για το 10-22 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Νυχτερίδες έφτασαν σε double score στη συνέχεια με τον Τσίτσο (4) να προσφέρει λύσεις στο ζωγραφιστό, με τους Φαληριώτες να απαντούν με τους κανονιοβολισμούς τους Κριεκούκη (9π) που μείωσε σε 23-32 στο ημίχρονο.

Ένα γερό μπρα ντε φερ είδαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Deportivistas ισοφάρισαν με τον Γρηγοράκο (8) και τον Κακαλέτρη (4), όμως οι Νυχτερίδες παίζοντας πιο ορθολογικά πέρασαν τη μπάλα κοντά στο καλάθι και με τους Καραφουλίδη, Τσίτσο και Αγγελόπουλο (από 4π) κράτησαν την πρωτοπορία με 43-46 στο τριαντάλεπτο.

Κι ενώ αναμέναμε ντέρμπυ εως ασχάτων οι φιλοξενούμενοι διέπρεψαν ! Με επιμέρους 16-2 και τους Αγγελόπουλο (9), Καραφουλίδη (7) ανταπεξήλθαν από τον τραυματισμό του Τσίτσου και έφτασαν στο +17 ! Ο Γρηγοράκος προσπάθησε να ξαναβάλει την Depor στο παιχνίδι με 11 πόντους, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς οι Νυχτερίδες αντέδρασαν σωστά στην πίεση με την καθοδήγηση του Στασινόπουλου (4π) και πήραν άξια το ροζ φύλλο με το τελικό 61-70 !

MVP ήταν με double double ο Ανέστης Καραφουλίδης. Είχε 23 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Θωμάς Γρηγοράκος με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε , επίσης με double figures o Νεκτάριος Αγγελόπουλος με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Oι νικητές θύμισαν την πολύ καλή περσινή τους βερσιόν προσαρμόζοντας κατάλληλα το παιχνίδι τους και νίκησαν δίκαια !