Άνετη επικράτηση για τους KAVLANTA HAWKS με 45-77 απέναντι στους ELITHΡΙΟΥΣ.

Με μαγικό 1ο δεκάλεπτο ξεκίνησαν οι KAVLANTA καθώς με σερί 0-13 πήραν τα ηνία στο παιχνίδι. Ο Χαλίμος σκόραρε αρχικά για να ακολουθήσει ο Αραβανής ενώ ο Βασιλόπουλος σκόραρε 5 πόντους. Τη σκυτάλη πήρε ο Καραμούζας με άλλους 4 πόντους του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ζελμάνοβιτς αλλά και πάλι οι Βασιλόπουλος και Καραμούζας έκαναν το 2-17. Ο Κωνσταντινάκος μείωσε αλλά οι Βασιλόπουλος και Καραμούζας ήταν σε μεγάλα κέφια κάνοντας το 4-23.

Με ένα μικρό σερί των γηπεδούχων η διαφορά μειώθηκε από τους Κωνσταντινάκο, Ζελμάνοβιτς και γκολ φάουλ του Ποστόλλι. Δυο τρίποντα των KAVLANTA όμως και ένα καλάθι του Ξενάκη έκαναν το 11-31. Οι Ζελμάνοβιτς και Ποστόλλι μείωσαν ξανά αλλά ο Ξενάκης με άλλους 4 πόντους του  απάντησε. Ο Κωνσταντινάκος έκανε το 20-35 αλλά με τους Καραμούζα να σκοράρει 7 πόντους και τον Αραβανή 2 έγινε το 20-43.

Οι γηπεδούχοι στο 2ο ημίχρονο προσπάθησαν να γυρίσουν στο ματς με τον Ποστόλλι και Ζελμάνοβιτς να κάνουν το 27-43. Οι Μανώλης και Βασιλόπουλος απάντησαν ενώ ο Αραβανής με τρίποντο έκανε το 28-50. Ο Ξενόφος που πέρασε στο ματς με 4 σερί πόντους του μείωσε αλλά ο Ξενάκης έγραψε το 32-54.

Με πολλά φάουλ ξεκίνησε η 4η περίοδος και από τη γραμμή των βολών έγινε το 34-60. Ο Ποστόλλι από κοντά μείωσε αλλά δυο τρίποντα των Ράββα και Γεωργομάνου έβαλαν τέλος στην υπόθεση νίκη. Ο Ποστόλλι σκόραρε άλλους 4 πόντους αλλά οι Καραμούζας και Μανώλης απάντησαν. Ένα τρίποντο του Μωυσή βρήκε απάντηση με τον ίδιο τρόπο από τον Παπαρίζο ενώ ο Ξενόφος έκανε το 45-77.

MVP της αναμέτρησης ο Καραμούζας με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Ποστόλλι είχε 16 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Τα γεράκια είχαν υψηλές πτήσεις κυρίως στην 1η περίοδο όπου έχτισαν φοβερή διαφορά που δύσκολα θα έσπαγε. Στα κρίσιμα σημεία είχαν απάντηση ενώ σκόραραν και αρκετά τρίποντα.