Για την 16η αγωνιστική της South West Atlasleague οι Kavlanta Hawks υποδέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Sala Sports Club τους Greek Bricks και ζευγάρωσαν τις επιτυχίες εναντίον τους μετά από ένα παιχνίδι που παίχτηκε σε έντονο ρυθμό και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Έφτασαν τις οκτώ σερί νίκες και πλέον φιγουράρουν για τα καλά στην πρώτη τετράδα του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα με τον Δημητρακόπουλο (7π) και τον Καραγιάννη (4) σε καλή κατάσταση και προηγήθηκαν με 6-15. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο αντέδρασαν με τα σουτ του Αραβανή (5π) και τους Γεωργομάνο (4) και Καραμούζα (3) μειώνοντας σε 12-17 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Greek Bricks επιχείρησαν να ξεφύγουν στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με τον Καραγιάννη να φτιάχνει φάσεις αλλά και να σκοράρει επτά πόντους και το τρίποντο του Τσοτσορού έφτασαν στο +9 ξανά. Τα "Γεράκια" απάντησαν με τους Καραμούζα (6), Βασιλόπουλο (5) και Λαδά (4) και με επιμέρους 6-1 μείωσαν σε 31-33 που ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα το ενδιαφέρον έμεινε αναλλοίωτο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο στην άμυνα , κάτι που τους έδωσε ρυθμό και σουτ στην επίθεση. Με ένα επιμέρους 14-2 που βασίστηκε στα μακρινά σουτ (Βασιλόπουλος, Γεωργομάνος από 6, Καραμούζας 5) προσπέρασαν φτάνοντας σε διψήφια διαφορά. Οι Bricks από την άλλη πλευρά πήραν time out και με τους Δημητρακόπουλο και Λάζιτς μείωσαν σε 50-44 στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο είχαμε πραγματική μάχη κατοχή με κατοχή ! Η παρέα του Μητσάνη με τους Βασιλόπουλο (7) και Γεωργομάνο (5) διατήρησε το προβάδισμα, όμως τόσο ο Καραγιάννης (8) όσο και ο Λάζιτς (7) είχαν τους Bricks σε κοντινές αποστάσεις. Με το σκορ στο 67-62 ο Λάζιτς σκόραρε ένα απίθανο τρίποντο στα 10", με τον Βασιλόπουλο να έχει 1/2 βολές  (68-65) και να κάνει το καθοριστικό κόψιμο στην προσπάθεια του Τσοτσορού να ισοφαρίσει με τη λήξη εξασφαλίζοντας το ροζ φύλλο για τους Kavlanta Hawks !

MVP της αναμέτρησης με double double ήταν ο Περικλής Γεωργομάνος. Είχε 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους διακρίθηκε ο Θοδωρής Καραγιάννης έχοντας 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και δύο λάθη.

Παίκτης κλείδι ήταν o Χρήστος Καραμούζας που μέτρησε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ενέργεια που κατέθεσαν στο παρκέ και στην άμυνα που έπαιξαν οι νικητές στο δεύτερο ημίχρονο.