Για τη 16η αγωνιστική της North East Atlas League το Rainbow υποδέχτηκε τηn Κυριακή στην Καισαριανή τους Nothing but Net και παίζοντας στο γνώριμο ρυθμό του στο δεύτερο ημίχρονο σημειώσε τη 12η νίκη του παραμένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ζεστοί στην εκκίνιση. Προηγήθηκαν με 2-11 και χάρη στους Ξυπνητό (7), Πόγκα (5) και Ο. Κοντογιάννη (4) σκόραραν από μακριά αποκτώντας διαφορά. Οι αντίπαλοι τους άργησαν να αντιδράσουν με τους Ράνη (6) και Ζάβρα μειώνοντας σε 14-21 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Η διαφορά έφτασε στο +12 για τους NBN (Ξυπνητός 5, Κοτσιφης 3), αλλά το Rainbow ανέκαμψε στη δεύτερη περίοδο. Με σερί 10-0 αξιοποιώντας τον Ζάβρα (9) στο ζωγραφιστό και τους Ακρίβο (5), Ράνη (4) και Μανίκα (3) ροκάνισε την απόσταση και προσπέρασε με 35-32 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι οικοδόμησαν διαφορές πέριξ των δέκα πόντων. Ο Ζάβρας ήταν κυρίαρχος πετυχαίνοντας ακόμα δέκα πόντους μαζί με τον Ακρίβο (7), και καθώς από την άλλη πλευρά αντέδρασε μόνο ο Καραμάνης (6) η απόσταση μεγάλωσε ως το 58-42 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι παίκτες του Παπαδήμα συντήρησαν με ευκολία το προβάδισμα. Alla και Μανίκας είχαν από 6 πόντους κι ο Ράνης πρόσθεσε ακόμα τέσσερις στον λογαριασμό του, ενώ οι Nothing but Net βρήκαν χώρους δράσης με το απελευθερωμένο μπάσκετ που παίχτηκε αμφότερα και με τους Πόγκα (5), Ο. Κοντογιάννη (4), Κοτσιφη και Α. Κοντογιάννη συνέβαλαν στο τελικό 82-61 !

Mvp αναδείχθηκε o Παναγιώτης Ζάβρας. Είχε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λευτέρης Πόγκας με double double και 10 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 λάθη.

Key player ήταν με double figures ο Μανώλης Ράνης. Σκόραρε 21 πόντους μαζί με 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Που κρίθηκε : Οι νικητές βρήκαν ρυθμό στην επανάληψη και έφτασαν με άνεση στη νίκη.