Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Νorth Εast Atlas League , η Χαβαλένθια by PwC αντιμετώπισε το Risko με το δεύτερο να αποδίδει πολύ καλά και να κατακτά τους δύο βαθμούς της νίκης !

Η καλή βραδιά φάνηκε με το καλησπέρα για τους φιλοξενούμενους Με την τριπλέτα Στρατηγαρέα (8), Στερμάσι και Γρυπάρη (από 6) πήρε από νωρίς διαφορά και καθώς οι αντίπαλοι τους σκόραραν μόνο με τους Ροδάκη (8) και Μακρή (3) προηγήθηκαν με 11-25 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να μπουν στο παιχνίδι με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Με 7-0 πλησίασαν στους πέντε χάρη στους Παντσιόπουλο (7) και Γ. Καραγιαννίδη (4), όμως το συγκρότημα του Χατζηκυριάκου χάρη στον φλέγκα (4) και το τρίποντο του Κάρμα διατήρησε την απόσταση σε διψήφια επίπεδα (27-39) στη μέση της διαδρομής.

Η μεγάλη ζημιά έγινε για τους γηπεδούχους στο τρίτο δεκάλεπτο. Το Risko μπήκε πολύ δυνατά και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Με τον Φλέγκα κυριάρχο (9π) και τα τρίποντα των Σωτηρόπουλου και Κάρμα η απόσταση έφτασε στο +20 παρά τις προσπάθειες του Γ. Καραγιαννίδη (6) & του Παντσιόπουλου από την αντίπερα όχθη με το σκορ στο τέλος του να είναι στο 41-61.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η τέταρτη περίοδος. Οι δύο ομάδες δοκίμασαν πράγματα και έδειξαν να το διασκεδάζουν. Για τη Χαβαλένθια σκόραρε κυρίως ο Παντσιόπουλος (6π) ενώ το Risko είδε τους Φλέγκα & Κάρμα να σημειώνουν από τρεις πόντους διαμορφώνοντας το τελικό 55-74.

Mvp του αγώνα ήταν με double figures ο Λάμπρος Φλέγκας με 18 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Παντσιόπουλος με double double και 17 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος.

Key player: Ο Γιάννης Κάρμας με 16 πόντους (5/9 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Από την εκκίνηση οι νικητές έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, επέβαλλαν το ρυθμό τους και πήραν μια άνετη νίκη.