Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι KAVLANTA HAWKS επικράτησαν με 60-53 των ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ.

Με καλάθι του Γεωργομάνου και τρίποντο του ίδιου παίχτη προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι ενώ ο Καραφουλίδης είχε κάνει το 2-3 με τρίποντο. Ο Καραμούζας έκανε το +4 αλλά με σουτ του Καραφουλίδη και τρίποντο του Μπέη οι ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ πέρασαν μπροστά. Ο Γεωργομάνος ισοφάρισε προς στιγμήν γιατί ο Καραφουλίδης με νέο τρίποντο και ο Μουλαβασίλης ανενόχλητος έκαναν το 9-14. Με τους Καραμούζα και Βασιλόπουλο οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά ενώ ο Μπέης έκανε το 15-16.

Ο Μπλάθρας με 4 πόντους έκανε το 16-20 για να μειώσει ο Μανώλης με 4 πόντους του. Με καλάθι του Βασιλόπουλου και τρίποντο του Αραβανή οι γηπεδούχοι πέρασαν ξανά μπροστά. Ο Καραφουλίδης απάντησε με τρίποντο ενώ με καλάθια των Πλακογιαννάκη και Στασινόπουλου έκαναν νέα ανατροπή. Με βολές οι KAVLANTA μείωσαν αλλά ο Πλακογιαννάκης με έμμεσο τρίποντο έκανε το 28-32. Ο Στασινόπουλος με τρίποντο αύξησε κι άλλο τη διαφορά ενώ ο Πλακογιαννάκης έκανε το +7. Ο Αραβανής μείωσε με τρίποντο αλλά ο Στασινόπουλος στην επόμενη φάση απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Με καλάθι του Καραμούζα έγινε το 35-40.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό ποιοτικά. Οι ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ σκόραραν μόλις 1 πόντο με τον Καζαντζίδη. Αντίθετα με βολές των Καραμούζα και Ξενάκη και καλάθια των Βασιλόπουλου και Αραβανή οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ενώ ο Βασιλόπουλος με τρίποντο έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην 4η περίοδο. Ο Γεωργομάνος σκόραρε αλλά ο Στασινόπουλος με τρίποντο μείωσε στους 2. Με έμμεσο τρίποντο του Καραμούζα έγινε το 49-44 αλλά οι Καραφουλίδης και Πλακογιαννάκης μείωσαν στον πόντο. Καραμούζας και Πλακογιαννάκης σκόραραν στις επόμενες φάσεις. Οι KAVLANTA HAWKS όμως με πολύ καλή άμυνα και ένα σερί τους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Αρχικά ο Καραμούζας σκόραρε τρίποντο ενώ με καλάθι του Ξενάκη και 4 πόντους του Βασιλόπουλου έγινε το 50-50. Ο Μπέης με τρίποντο στη λήξη του χρόνου έκανε το 60-53.

MVP της αναμέτρησης ο Καραμούζας με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.

για τις ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ο Μπέης είχε 8 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο 2ο μισό της 4ης περιόδου οι KAVLANTA HAWKS έπαιξαν φοβερή άμυνα ενώ οι Καραμούζας και Βασιλόπουλος έβαλαν τα μεγάλα σουτ.