Μεγάλη νίκη πέτυχε το Σαββατόβραδο στην Καισαριανη η Χαβαλενθία by PwC που φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της North East Atlasleague από τον ελλιπή (με μόλις έξι διαθέσιμους στην αποστολή )Οιωνό Celtics και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου !

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το ξεκίνημα του αγώνα. Οι φιλοξενουμένοι με τους Σ. Καραγιαννίδη, Λουλούδη και Χάρη να σημειώνουν από πέντε πόντους πήραν αρχικά διψήφια διαφορά όμως ένα 11-0 σερί των αντιπάλων τους με τους Κουναλάκη (10) και Αθηναίο (7) σε πρωταγωνιστικό ρόλο ανέτρεψε την κατάσταση καθώς πήραν βραχεία κεφαλή με 20-19 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι ομάδες πήγαν χέρι - χέρι με τον Αθηναίο (11) να ηγείται του Οιωνού. Στην αντίπερα όχθη τόσο ο Λουλούδης με εννέα όσο και οι Παπανίκος (5) και Γ. Καραγιαννίδης (3) σκόραραν από μακριά με τους γηπεδούχους να διατηρούν το ελάχιστο προβάδισμα (39-38) στη μέση της διαδρομής.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Χαβαλενθια ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης στα μέσα του. Με επιμέρους 8-2 χάρη στον Παπανίκο (5) έφτασε στο +8 και παρά τις προσπάθιες του Αθηναίου (7) και του Σαμπάνη (4) προγήθηκε με 52-59 στο πέρας του.

Στην τελευταία περίοδο με νέο 9-0 οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με τον Λουλούδη να είναι ασταμάτητος με 12 πόντους ! Ο κουρασμένος Οιωνός δεν κατόρθωσε να επιστρέψει από το -14, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τη Χαβαλένθια με το ροζ φύλλο στα χέρια με το τελικό 67-77 !

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Λουλούδης με 27 πόντους , 7 ριμπάουντ και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double o Κώστας Αθηναίος που μέτρησε 29 πόντους, 10 ριμπάουντ κι ένα λάθος.

Παίκτης Κλειδί: Ο Λάμπρος Παπανίκος με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο πολύ καλό δεύτερο μέρος των νικητών.