Για την 17η στάση της North East Atlasleague το Risko υποδέχθηκε τους Chavaliers by Kave Home το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή, με τους δεύτερους να είναι πιο αποφασιστικοί στα τελευταία λεπτά και να κατακτούν τους δύο βαθμούς της νίκης που τους διατηρούν στην τετράδα του ομίλου.

Μετά το αρχικό 6-7 οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Με το ντουέτο Σιαμήτρου (7) και Κορόμηλου(4) με σερί 6-0 πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, κράτησαν τους αντιπάλους τους στους οκτώ πόντους (Στρατηγαρέας 4) και προηγήθηκαν με 8-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Chavaliers  έφτασαν ως το +15 στη συνέχεια με τους Παπανικολάου (6), Τριανταφύλλου και Τζιγκουνάκη (από 4), όμως το Risko έτρεξε ένα 9-0 με τους Στερμάσι (4) και τα τρίποντα των Μπονάτσου και Γρυπάρη μειώνοντας σε 26-32 στο ημίχρονο.

Ντέρμπι πόντο πόντο μας επιφύλλασε η τρίτη περίοδος. Οι Chavs βρέθηκαν στο +7 με τα μακρινά σουτ των Αποσκίτη (5) και Σιαμήτρου (3) ενώ ο Πούρος (9) έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να φέρει τους γηπεδούχους σε απόσταση βολής με το σκορ να βρίσκεται στο 40-44 στο τέλος της.

Στην τελευταία περίοδο οι "Ιππότες" με τους Αποσκίτη (10) και Τζιγκουνάκη (5) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά. Ωστόσο ο Μπονάτσος με τα μακρινά του σουτ έφερε το συγκρότημα του Χατζηκυριάκου σε απόσταση βολής (50-52). Τον τελευταίο όμως λόγο τον είχε η εμπειρία των Chavaliers που με επιμέρους 7-2 έκλεισαν με ιδανικό τρόπο την αναμέτρηση με το ροζ φύλλο στα χέρια με το τελικό 52-59 !

Mvp αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σιαμήτρος έχοντας 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σπύρος Μπονάτσος που μέτρησε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Θοδωρής Αποσκίτης. Είχε 15 πόντους , 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι ένα μπλοκ.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στα τελευταία λεπτά και με την καλή τους άμυνα σφράγισαν το δίποντο !