Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και δυναμικό μπάσκετ, οι Vip by Arriantique πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από τη Deportivo Faliro το βράδυ της Κυριακής στο el clasico του Κορυδααλλό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της South West Atlas League.

Οι δύο ομάδες είχαν από νωρίς ξέφρενο τέμπο σκοράροντας αφειδώς. Οι γηπεδούχοι με την τριπλέτα Γεωργιάδη (7), Αποσκίτη (6) και Διαμαντή (5) προηγήθηκαν με 13-4. Οι αντίπαλοι τους απάντησαν από τα 6.75 με τον Γρηγοράκο (12π) και τον Παγώνη (6) και μείωσαν σε 26-22 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν τα συγκροτήματα και στη συνέχεια. Οι VIP με τον Γερωργιάδη να σκοράρει από μακριά με δύο τρίποντα και τους Βλάχο και Σουλινάρηνα "χτυπούν" με τέσσερις πόντους έκαστος στο ζωγραφιστό πήραν μια μικρή διαφορά. Παρά τις ενέργειες από τους Παγώνη (4), Γαρμπή και Κριεκούκη (από 3π) από την άλλη πλευρά, η απόσταση έφτασε στο +9  (44-35) στο ημίχρονο.

Η παρέα του Παπαδόπουλου ήταν ακόμα καλύτερη στην τρίτη περίοδο. Με αιχμή του δόρατος τον Σουλνάρη (8π) κι ένα ακόμα τρίποντο του Γεωργιάδη έφτασε στο +15, με τον Κριεκούκη  (7) να αντιδρά προς το τέλος της μειώνοντας σε 57-46.

Στην τελική ευθεία είχαμε ομηρικές μάχες. Οι Φαληριώτες με τον Κριεκούκη να παίρνει τη μπέρτα του σούπερμαν σκοράροντας 15 πόντους και τους Κακαλέτρη, Παγώνη (από 4) έφτασαν το παιχνίδι στον πόντο και αντιπαρήλθαν στον δυναμικό Βλάχο (8π) που σκόραρε συνεχόμενα για τους γηπεδούχους. Ο Γρηγοράκος με 1/2 βολές ισοφαρισε σε 72-72 ελάχιστα πριν τη λήξη. Ο Γεωργιάδης ωστόσο πήρε το φάουλ σε απόπειρα τριών πόντων, έβαλε δύο από τις τρεις βολές και χάρισε το ροζ φύλλο στην ομάδα του καθώς με μόλις 3 δέκατα να απομένουν το σκορ  (74-72) δεν άλλαξε !

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Κύρκος Σουλινάρης με double double και 16 πόντους, 20 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 λάθη, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ανέστης Κριεκούκης με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 6 ασιστ.

Παίκτης-κλειδί ήταν στην πρώτη του εμφάνιση ο Λάμπρος Βλάχος με double figures και 15 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέιψμο και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην υπεροχή στο ζωγραφιστό για τους νικητές.