Το απόγευμα της Κυριακής οι Kleious Warriors φιλοξένησαν τους Rainbow με τους δεύτερους να παίρνουν την 15η νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε πολύ καλά και για τις δυο ομάδες καθώς ήταν αρκετά εύστοχες, με το σκορ να διαμορφώνεται 20-25. Για τους γηπεδούχους ο Δέδες πέτυχε (10) πόντους μαζεύοντας και 4 ριμπάουντ και (6) ο Νακόπουλος με ένα εύστοχο τρίποντο, για τους Rainbow ο Ακρίβος σκόραρε (9) με δυο τρίποντα, οι Μανίκας και Μαρόπουλος σκόραραν από (4).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ και ο πίνακας έδειχνε 39-47. Για τους Rainbow ο Μαρόπουλος πέτυχε (9) και ο Ράνης (6), για τους Kleious Warriors ο Αρτινός σκόραρε (5) με ένα εύστοχο τρίποντο και (4) ο Νακόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν σερί 9-0 στο 22΄ μειώνοντας στο πόντο 48-49, αλλά το Rainbow αντέδρασε κατευθείαν με δικό του σερί 0-13 και το σκορ διαμορφώθηκε 60-73. Οι Rainbow με τον Ακρίβος (12) και τέσσερα τρίποντα και τον Alla (6), για τους παίχτες των Kleious Warriors ο Βράτιμος ήταν ανίκητος κάτω από το καλάθι σκοράροντας 9 πόντους και οι Δέδες και Νακόπουλος πέτυχαν από (4).

Στη τέταρτη περίοδο χαλάρωσαν οι άμυνες και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ δίχως επιτυχία με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 79-88. Ο Νακόπουλος πρόσθεσε ακόμη 8 πόντους στο παλμαρέ του και ο Βράτιμος πέτυχε (6) πόντους για τους Kleious Warriors, ενώ για τους Rainbow ο Μαρόπουλος πέτυχε (6) και οι Alla, Μανίκας και Ακρίβος σκόραραν από (2) και οι φιλοξενούμενοι πήραν την 15η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Αριστείδης Ακρίβος ο οποίος σκόραρε 29 πόντους, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 5 κλέψιμο με 26 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κωνσταντίνος Νακόπουλος, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους και 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ με 30 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Μανώλης Ράνης με 10 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 20 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στη τρίτη περίοδο, όπου οι νικητές πήραν διαφορά και δεν κοίταξαν πίσω, αλλά και στην ευστοχία στα τρίποντα καθώς πέτυχαν 7 παραπάνω από τους αντιπάλους τους.