Στο πλαίσιο της 18ης στάσης της North East Atlas League το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή ο Οιωνός Celtics υποδέχτηκε το Risko με το δεύτερο να παίρνει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου καλύπτοντας και τη διαφορά με την οποία είχε χάσει !

Μετά το αρχικό 4-6 οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί. Έτρεξαν ένα επιμέρους 15-2 με πρωταγωστές τους Πούρο (6), Μεσεδάκη και Στρατηγαρέα (από 5π) φτάνοντας στο +15 ! Οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στον Μιχαλα (7π) με το σκορ να είναι στο 9-24 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν στη συνέχεια με τα καλάθια του Αθηναίου (6π) ρίχνοντας τη διαφορά στους οκτώ, όμως ένα νέο ξέσπασμα των παικτών του Χατζηκυριάκου, με τους Μπονάτσο (6), Μεσεδάκη (4) και τα τρίποντα από τους Πούρο και Θεοδώρου τους έφερε στο κατώφλι των είκοσι πόντων, με το ημίχρονο να τελειώνει με το σκορ στο 24-42.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη αμφότερα. Σπύρου, Κουναλάκης και Αθηναίος είχαν από τέσσερις πόντους για τους "Κέλτες", με το Ρίσκο να σκοράρει μόνο από από τα 6.75 (Σουβατζόγλου 9, Θεοδώρου 3) συντηρώντας την απόσταση που είχε. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 36-54.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία δέκα λεπτά. Κουναλάκης και Μιχαλάς είχαν από τρεις πόντους για τον Οιωνό, ενώ ο Μπονάτσος με επτά ακόμα πόντους διαμόρφωσε το απόλυτα δίκαιο τελικό και θριαμβευτικό για το Risko 46-68 !

MVP με double double αναδείχθηκε ο Σπύρος Μπονάτσος. Είχε 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Κώστας Αθηναίος με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ , 1 ασιστ κι ένα λάθος.

 Παίκτης κλειδί : Ο Ιάσονας Μεσεδάκης που μέτρησε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

 Που κρίθηκε : Καλύτεροι από την εκκίνηση οι νικητές δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.