Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το παιχνίδι των Κ9 με την Χαβαλένθια, με την ομάδα του Νίκου Χατζή να είναι εντυπωσιακή και να επικρατεί με το ευρύ 102-63. 

Υψηλός ήταν ο ρυθμός στην επίθεση για τις δύο ομάδες, οι οποίες έβρισκαν λύσεις στην επίθεση, χωρίς να μπορούν να βγάλουν εύκολα άμυνες. Οι Κ9, με τον Χατζή να βάζει 15 πόντους και να είναι ασταμάτητος, έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι, 25-18. Για τους φιλοξενούμενους, 7 έβαλε ο Ροδάκης και 6 ο Καραγιαννίδης. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Χαβαλένθια εκμεταλλεύτηκε το rotation των γηπεδούχων και έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Η έλευση τόσο του Χατζή όσο και του Καραγιάννη έδωσαν… φτερά στους Κ9 και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 13 πόντους διαφορά, 48-35. Για τους φιλοξενούμενους, στην εξίσωση μπήκε ο Παντσιόπουλος που είχε 9 πόντους. 

Με το ξεκίνημα του β΄μέρους, η ομάδα του Καρτσιμαδάκη, έδειξε τις διαθέσεις της. Παίζοντας εξωπραγματικά σε άμυνα και επίθεση, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 76-50! Στο 30’ με τον Χατζή να έχει 33 πόντους και τον Καραγιάννη 13. 11 είχε προσθέσει ο Μαντάς. Ροδάκης και Λουλούδης πάλευαν για την Χαβαλένθια. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε ήδη υψηλά επίπεδα, ο ρυθμός έπεσε. Αυτό όμως, δεν απέτρεψε τους Κ9 να βάζουν πόντους, να τρέχουν το γήπεδο. Έτσι, με αυτά και αυτά, η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 39, με την ομάδα του Λάμπρου να δείχνει από νωρίς στη χρονιά τις άγριες διαθέσεις της. 

MVP: Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Χατζής με 40 πόντους (2/2 βολές, 10/10 δίποντα, 6/8 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη, συγκεντρώνοντας 51 στο σύστημα αξιολόγησης. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Ροδάκης με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. 

Κλειδί της αναμέτρησης: Ο Στέφανος Καραγιάννης με 13 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Στην συγκέντρωση και την ευστοχία των Κ9!