Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Atlas League και του north-east group, οι Kleious Warriors αντιμετώπισαν το Risko. Το παιχνίδι ήταν χάρμα οφθαλμού με τις 2 ομάδες να δίνουν μια παράσταση. Ο νικητής του αγώνα ήταν η ομάδα των Kleious Warriors που έχοντας οδηγό τα τρίποντα του Αγγελόπουλου πήρε την νίκη. 84-72 ήταν το σκορ του αγώνα!

Καλύτερα ξεκίνησε στο 1ο δεκάλεπτο το Risko. Οι 2 ομάδες μπήκαν με φόρα στο παρκέ και αυτό φάνηκε. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν αέρα 6 πόντων. 16-22 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 3 καλάθια είχε ο Κυράτσης. 11 πόντους είχε ο Πούρος και 4 ο Στρατηγαρέας για τους προπορευόμενους.

Την κατά τους διαφορά ανέτρεψαν οι Warriors στην 2η περίοδο. Με μπαράζ και καταιγισμό τρίποντων μετέτρεψαν το -6 σε +2. Το Risko δεν είχε απάντηση και έχασε την διαφορά που είχε χτίσει πριν. 24-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Σειρά στο σκοράρισμα με 8 πόντους πήρε ο Αγγελόπουλος. Από 5 είχαν έκαστος Κυράτσης και Παπαδάκης. Πούρος, Βρυώνης και Κάρμας είχαν ο καθένας από 4 πόντους.

Η διαφορά έφτασε τους 5 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι φαντασμαγορικό με τις 2 ομάδες να προσφέρουν θέαμα συνεχώς. 19-16 ήταν το επιμέρους σκορ σε αυτό το τρομερό ματς. Για τους γηπεδούχους κουπί τράβηξε ο μανιασμένος Αγγελόπουλος με 4 τρίποντα. Οι 6 πόντοι του Πούρου και οι 5 του Γρυπάρη κράτησαν όρθιο το Risko.

Στο 4ο δεκάλεπτο μίλησε ξανά ο Αγγελόπουλος. Ο τρομερός και δεινός αυτός σουτέρ έβαλε ακόμα 4 σερί τρίποντα, φτάνοντας τα 10 συνολικά και χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Τρομακτικά καλός ήταν και ο Κυράτσης που άγγιξε το triple-double! Από την αντίπερα όχθη, ο Πούρος έκανε μαγικά. 84-72 ήταν το τελικό σκορ. Η περίοδος έληξε 25-18! Για τους νικητές 4 τρίποντα έβαλε ο Αγγελόπουλος. 3 τρίποντα πέτυχε για τους ηττημένους ο Πούρος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Κυράτσης με 17 πόντους, 17 ριμπάουντ (13-4), 9 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Πούρος με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 34 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Β. Αγγελόπουλος με 32 πόντους, 1 ριμπάουντ (1-0), 1 ασίστ και 2 λάθη σε 30 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα επανωτά τρίποντα του Αγγελόπουλου στο 4ο δεκάλεπτο (10/16 συνολικά)!