Με εμφατικό τρόπο έκανε πρεμιέρα στη South West Atlasleague η Deportivo Faliro το βράδυ της Κυριακής, φιλοξενούμενη από τις Νυχτερίδες στον Κορυδαλλό. Σε ένα χορταστικό για τους θεατές παιχνίδι με 26 (!!) συνολικά τρίποντα κι από τις δύο ομάδες οι Φαληριώτες κατέθεσαν δήλωση...φαβορί με το καλημέρα !

Και πως να μην γίνει αυτό όταν ξεκινάς με 5-20 στα πρώτα επτά λεπτά ; Οι Deportivistas με την τριπλέτα Μαρούσου, Παγώνη (από 6π) & Παπαγεωργίου (5π) επέβαλλαν φρενήρη ρυθμό. Οι αντίπαλοι τους άργησαν να ακολουθήσουν (Η.Αγγελόπουλος και Σκιαθίτης από ένα τρίποντο), για το 12-23 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το φεστιβάλ από τα 6.75 συνεχίστηκε και στο δεύτερο δφεκάλεπτο. Οι Νυχτερίδες προσπάθησαν και μείωσαν στους 5 με τον Κ.Στασινόπουλο (8π) και τα τρίποντα των Σκιαθίτη και Η.Αγγελόπουλου, αλλά οι "Ισπανοί" απάντησαν με ομοβροντία. ο Παγώνης έβαλε 14 πόντους, ο Κακαλέτρης πρόσθεσε 8  και κάπως έτσι, με σερί 9-0 έφτασαν στο +21 (28-49) στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μισό το παιχνίδι έγινε απολύτως ελεύθερο, με τη Depor να συντηρεί άνετα διαφορές άνω των είκοσι πόντων. Ο Κακαλέτρης σκόραρε 6 ακόμα, ο Παγώνης 5 , ο Μαρούσος 4. Στην αντίπερα όχθη ο Πλακογιαννάκης πρόσθεσε 5 πόντους και οι Η. & Νεκ. Αγγελόπουλος από 4 έκαστος, με το τρίτο δεκάπετο να ολοκληρώνεται στο 46-69.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι με πέντε ακόμα τρίποντα (Μαρινάκης 2, Κριεκούκης - Παγώνης - Κακαλέτρης από ένα) έφτασαν τα 16 (!), την ώρα που ο Η.Αγγελόπουλος πέτυχε με τη σειρά του δύο, διαμορφώνοντας το απόλυτα δίκαιο τελικό 62 - 88 !

Mvp αναδείχθηκε ο bomber Γεράσιμος Παγώνης με 33 πόντους (7/13 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη. Παρέα του ως παίκτης κλειδί το "μοτόρι" Μιχάλης Παπαγεωργίου με παρολίγο triple double και 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 11 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Άξιος μνείας κι ο Νίκος Κακαλέτρης με double figures και 18 πόντους (4/6 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Κώστας Στασινόπουλος καταγράφοντας 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς : Στην...πυροβολαρχία των νικητών , που επέβαλλαν το "ισπανικό μοντέλο" μπάσκετ !