Στο ξεκίνημα της North West Atlas League το Rainbow υποδέχτηκε στην Καισαριανή το Hema και έκανε εμφατική πρεμιέρα παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ !

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με φουλ επιθετικό μπάσκετ ! Οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι μετά το πρώτο πεντάλεπτο όπου οι ομάδες ισορροπούσαν (14-13) και με επιμέρους 11-2 με τους Ακρίβο (12 π), Μανίκα (4) και Μαρόπουλο (4) απέκτησαν διψήφια διαφορά . Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τους Μπερδεμπέ (6), Σταυρόπουλο (5) και Τσιλάβη (4), με το σκορ να διαμορφώνεται στο 25-15 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Το συγκρότημα του Παπαδήμα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στην δεύτερη περίοδο. Ο Μπάλας έκανε αισθητή την παρουσία του με 8  πόντους με τον Alla να προσθέτει 5 η διαφορά ανέβηκε καθώς από την άλλη πλευρά Δούκλιας και Μπερδεμπές ήταν οι πιο παραγωγικοί. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 43-25.

Μετά την ανάπαυλα έπεσε κάπως ο ρυθμός.  Ο Μπάλας συνέχισε το σόου του παρέα με συνοδοιπόρους τους Μανίκα και Ακρίβο, ενώ ταυτόχρονα η άμυνα του Rainbow περιόρισε το "Χύμα"σε μόλις 8 πόντους (Τσιλάβης και Πεζούλας από 3) με τη διαφορά να φτάνει το +27 (60-33) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ. Δοκίμασαν σχήματα και συνεργασίες με το "Ουράνιο Τόξο" να λάμπει χάρη στους Μπάλα και Μαρόπουλο. Ο Τσιλάβης ήταν δραστήριος αλλά δεν έφτανε για το Hema , με την κόρνα της λήξης να βρίσκει το Rainbow με το ροζ φύλλο ανά χείρας με το θραιμβευτικό 88 - 54 !

Mvp με triple double figure o δαιμόνιος Γιώργος Μπάλας με 30 πόντους (7/14 τρ), 10 ριμπάουντ, 11 ασιστ και ακόμα 6 κλεψίματα και ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε ως παίκτης κλειδί ο Άρης Ακρίβος με 24 πόντους,  3 ριμπάουντ και ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο Αλέξανδρος Τσιλάβης με double figures (από 10 πόντοι και ριμπάουντ) καθώς και 2 ασιστ, 1 κλέψιμο αλλά και 8 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές κυριάρχησαν στο παρκέ παρουσιάζοντας αξιοθαύμαστη πληρότητα !