Στην 20η στροφή της North East Atlas League οι Chavaliers by Kave Home υποδέχτηκαν το Risko με το τελευταίο να κάνει τη μεγάλη απόδραση από το ΟΑΚΑ με buzzer beater του Θεόδωρου 1.5" πριν τη λήξη !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ένα 8-0 την αναμέτρηση με τα τρίποντα του Αποσκίτη (6) και τον Παπανικολάου (4) σε πρώτο πλάνο όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με διαστημικό μπάσκετ! Το δικό τους σερί έφτασε το  21-0 ( Στρατηγαρέας 8, Μπονάτσος 5, Γρυπάρης & Φλέγκας από 4) και τους έδωσε αέρα οκτώ πόντων (17-25) στο κλείσιμο των πρώτων δέκα λεπτών.

Το Risko έφτασε ως το +10 στη συνέχεια με τον Φλέγκας (7) και τα τρίποντα από τους Θεοδώρου (5), Πούρο και Γρυπάρη (από 3). Οι " Ιππότες" αντέδρασαν με τους Αντωνόπουλο (8), Σιαμήτρο και Παπανικολάου (από 4) ισοφαρίζοντας με σερί 10-0. Τον τελευταίο όμως λόγο πριν το ημίχρονο τον είχαν οι φιλοξενούμενοι που με ενα 5-0 κράτησαν την πρωτοπορία με 38-43 στο τέλος του.

Οι Chavs πυροβολούσαν κατά βούληση μετά την ανάπαυλα με το κουαρτέτο Λογοθέτη (6), Σιαμήτρου (5), Αποσκίτη (4) και Αντωνόπουλου (3) προσπέρασαν με 53-51. Ενα 9-0 όμως των παικτών του Χατζηκυριάκου που απάντησαν με το ίδιο τρίποντο νόμισμα (Θεοδώρου 6, Μπονάτσος 4, Στρατηγαρέας 3) τους έβαλε σε θέση οδηγού με 57-60 στο τριαντάλεπτο.

Το δράμα κορυφώθηκε στην τέταρτη περίοδο. Το Ρίσκο βρέθηκε στο +7 με τον Στερμασι (7) να παίρνει μπρος, όμως η αδιαμφισβήτη εμπειρία των Chavaliers και οι Παπανικολάου (7), Αποσκίτης (6) και Σιαμήτρος (4) τους έφεραν στα ίσα με 76-77 ένα λεπτό πριν τη λήξη. Ο Φλέγκας με μια βολή έκανε το 76-77 κι ο Αποσκίτης με σουτ από τον "αγκώνα" τους έβαλε μπροστά στα 26" !  Και σε αυτό το σημείο ήρθε ο από μηχανής θεός Θεοδώρου με τρίποντη βόμβα στη λήξη του χρόνου επίθεσης να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 78-80 , καθώς ο Σιαμήτρος αστόχησε στην τελευταία απόπειρα ! 

Μvp αναδείχθηκε ο Λάμπρος Φλέγκας με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τάκης Αντωνόπουλος έχοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής Σπύρος Θεοδώρου μετρώντας 15 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο τμήμα του ματς και πήραν το ροζ φύλλο με το θεαματικό τρίποντο του Θεόδωρου!