Σαββατόβραδο στην Καισαριανη κι η Χαβαλένθια by PwC φιλοξένησε τους μόλις πέντε διαθέσιμους Campanas στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της North East Atlasleague και όπως και στον πρώτο γύρο πήρε το ροζ φύλλο.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι καθόλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου. Οι μεν γηπεδούχοι σκόραραν με τα τρίποντα του Λουλούδη (6) και τον Χάρη (3) ενώ οι αντίπαλοι τους είδαν τον Ευαγγελίδη (11π) να έχει παρουσία all star και προηγήθηκαν με βραχεία κεφαλή (15-16) στο φινάλε της.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι ομάδες πήγαν χέρι - χέρι με τον ρυθμό να μην είναι ιδιαίτερα υψηλός. Η Χαβαλένθια συνέχισε να παιρνει σκορ από τον Λουλούδη (4π), ενώ στην αντίπερα όχθη οι Campanas με τους Μπίλια - Φλέσσα (από 4π) ,κι ένα ακόμα τρίποντο του Ευαγγελίδη με σερί 5-0 προσπέρασαν με 25-28 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα έφτασαν και στο +5, όμως σε εκείνο το σημείο πήρε μπροστά η μηχανή των "Ισπανών". Με σερί 14-0 και τον Παπανίκο να ξεχνά να αστοχεί από τα 6.75 (12π με 4τρ) πήραν διαφορά εννέα πόντων και παρά την πολύ καλή παρουσία του Μπίλια (10π) από την άλλη πλευρά, εν πολλοίς τη διατήρησαν (52-44) ως το τριαντάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο η Χαβαλένθια κράτησε την απόσταση που είχε με τους Λουλούδη (8), Δρεκόλια (5) και Ρήγο (3) να σκοράρουν από μακριά, με τους Campanas να μειώνουν στο τέλος επίσης με τρίποντα από τους Μπίλια (7), Σερεβέτα και Φλέσσα (από 5π) δείχνοντας πολύ αξιόμαχοι ! Η κόρνα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με τελικό σκορ 70-65.

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Λουλούδης με 20 πόντους , 4 ριμπάουντ, 3 ασσιτ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Μπίλιας που μέτρησε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Παίκτης Κλειδί: Ο Λάμπρος Παπανίκος με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Που κρίθηκε: Στο καλό δεύτερο μέρος των νικητών και τις παραπάνω λύσεις που είχαν !