Οι Kleious Warriors νίκησαν 91-88 του Nothing But Net, για την 21η αγωνιστική στη North East της Atlas League. 

Η επίθεση είχε τον πρώτο λόγο στον αγώνα, όπως προδίδουν κι οι συνολικά 179 πόντοι που μπήκαν, με τον Δέδε να είναι πρωτοστάτης κι ο παράγοντας που έκανε τη διαφορά. Οι «πολεμιστές» ανέβηκαν στο 12-8, ενώ οι αντίπαλοι τους έπεσαν στο 7-12. 

Οι Kleious Warriors μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με 27-18, αλλά οι Nothing But Net βρήκαν απαντήσεις κι ισοφάρισαν σε 31-31. Ο αγώνας εξελίχθηκε στη συνέχεια σε «μία σου και μία μου», με τους τυπικά φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα, αλλά να μην μπορούν να ξεφύγουν. Οι Kleious Warriors κατάφεραν τελικά να πάρουν διψήφια διαφορά σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα, καθώς με επιμέρους σκορ 12-4, προηγήθηκαν 79-68 στο 36’, δείχνοντας ότι θα «καθαρίσουν» εύκολα, κάτι που όμως που δεν έγινε. 

Ο Δέδες έκανε το 86-78 (39’), αλλά οι «πολεμιστές» χρειάστηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα να δείξουν ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών, καθώς οι Nothing But Net μείωσαν σε 83-86, 19.2'' πριν το τέλος. Τόσο ο Αρτινός, όσο κι ο Χατιλλάρι είχαν 2/2 βολές και μολονότι ο Πόγκας μείωσε σε 88-90, δεν υπήρχε άλλος χρόνος για τους τυπικά γηπεδούχους. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αρτινός με ακόμα μια βολή, 0.1 για το φινάλε.

Player of the Game: Ο φοβερός και τρομερός Βασίλης Δέδες, ο οποίος σημείωσε 38 πόντους σε 35 λεπτά! Έδωσε μεγάλες μάχες με τον Μπαμπάκο στο «ζωγραφιστό», μετρώντας 16/21 δίποντα, 14 ριμπάουντ και μια ασίστ. Συγκέντρωσε 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Παίκτης «κλειδί» ο Θανάσης Βράτιμος, ο οποίος σε ακόμα ένα παιχνίδι έκανε «αθόρυβη», αλλά άκρως ουσιαστική δουλειά. Τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους (8/12 δίποντα), 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο, ενώ δεν υπέπεσε σε κάποιο λάθος σε 30 λεπτά.

Που κρίθηκε: Στη μεγάλη ευχέρεια του Δέδε να βάζει την μπάλα στο καλάθι, αλλά και στην ψυχραιμία που έδειξαν οι Kleious Warriors από τη γραμμή των βολών στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα.