Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του north_east Atlas League οι Hema αντιμετώπισαν το Risko. Οι 2 ομάδες παραταχτήκαν στο γήπεδο με πολλές απουσίες, κάτι που έκανε το παιχνίδι ιδιαίτερο. Όπως και να έχει το ματς ήταν όμορφο από πλευράς ποιότητας και ντέρμπι. 52-58 ήταν το τελικό σκορ που χάρισε στο Risko την 1η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!

Δυνατά μπήκαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Αυτό εύκολα φαίνεται από το επιμέρους 16-14 που έδωσε αέρα 2 πόντων στους γηπεδούχους. Το παιχνίδι ήταν γρήγορο αλλά παράλληλα σκληρό. Για τους Hema Μπερδεμπές και Λουλούδης είχαν από 2 καλάθια έκαστος. 4 πόντους έβαλε και ο Σταυρόπουλος. Κουπί με 5 πόντους τράβηξε για το Risko ο Σωτηρόπουλος.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Οι 2 ομάδες προσπάθησαν να κάνουν οικονομία ενέργειας, ενώ οι προσπάθειες πίσω από το τρίποντο έφευγαν βροχή. 13-14 ήταν το επιμέρους σκορ με το Risko να μειώνει στον πόντο. 6 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Μπερδεμπές. 5 είχε ο καταπληκτικός Βρυώνης για τους φιλοξενούμενους.

Το Risko πέρασε μπροστά στο 3ο δεκάλεπτο. Ο ρυθμός συνέχισε να είναι ίδιος με τις 2 ομάδες να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης (λάθη, χαμένα σουτ). 13-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 6 πόντους πέτυχε ο Τσάπας. Τον χαβά του με ακόμα 5 πόντους συνέχισε ο Βρυώνης, ενώ με 4 ακολούθησε ο Σωτηρόπουλος.

Με την διαφορά στο καλάθι όλα θα κρίνονταν στην 4η περίοδο. Μπορεί οι Hema να προσπάθησαν και να ήταν καταπληκτικοί, αλλά το Risko με όπλο το τρίποντο πήρε την νίκη και τους 2 βαθμούς! 52-58 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Γρυπάρης με τον Στρατηγαρέα να βάζει το τρίποντο της νίκης. Τσάπας και Λουλούδης είχαν από 5 για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Σωτηρόπουλος με 9 πόντους, 10 ριμπάουντ (7-3), 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Λουλούδης με 13 πόντους, 21 ριμπάουντ (13-8), 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Στρατηγαρέας με 9 πόντους, 13 ριμπάουντ (7-6), 1 ασίστ και 2 λάθη σε 35 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο τρίποντο του Στρατηγαρέα!